Nieuwsbrief maart 2017


Amsterdam, maart 2017
Eerdere nieuwsbrieven – oktober 2016, november 2016, december 2016, januari 2017

Onderwerpen van deze maart 2017 nieuwsbrief
- En toen was ik letterlijk onthand...
- Wat is nieuw bij Dermakuren? Micro-injecties met vitamines.
- Lipofilling? Ja of nee?
- De Dermapen doet zijn werk. Advanced Skin Needling
- Wat is nieuw bij Topkuur online?
- Verjong je huid in 21 dagen alweer de vijfde druk!
- Introductie Collageen Booster Box
- Infadolan nog steeds een succes. Waarom?
- Blijven rollen met de MTS roller voor resultaat!

EN TOEN WAS IK LETTERLIJK ONTHAND...

Even struikelen over het tapijt in het winkelcentrum in Amstelveen. Het was in één seconde gebeurd. Resultaat: een gebroken pols. De pijn was verschrikkelijk. Maar de mensen bij de eerste hulp van de VU handelden geweldig. En toen was de pijn ook weer voorbij. Maar dan begint het. Alle leuke klanten afbellen of mailen. Dat vond ik nog het ergst. Gelukkig toonde iedereen veel begrip. Want ja, het had hen óók kunnen overkomen, zeiden ze. En ik had juist zo'n zin om te werken. Veel nieuwe klanten voor de Dermapen, een aantal ook voor de nieuwe Mesotherapie en vanzelfsprekend de Bindweefselmassage wat ik zo veel en zo vaak doe. Dat kon even niet.

FOTOSESSIE VOOR LIFE UNLIMITED

En ondanks dat ik niet wilde klagen omdat 'er zoveel ergere dingen op de wereld zijn' kwam een beetje zelfmedelijden om de hoek kijken. Helemaal toen er nog een fotosessie voor het blad Unilimed Life van de journalist en lifestyle schrijfer, Pim Christiaans, onder meer schrijver van 'De houdbare vrouw' en 'De houdbare man' en fotograaf Robert Elsing bij kwam. Visagie werd vanzelfsprekend gedaan, maar ik wil mijn haar liever altijd zelf doen. En dat kon dus niet in eerste instantie. Gauw op Youtube kijken of er mensen zijn die me konden adviseren om mijn haar met één hand te doen. Nou, ik wist niet wat ik meemaakte. Talloze vrouwen die zelfs helemáál geen arm hebben of een halve arm, zonder hand. Handig dat ze zijn. Superleuke vrouwen die lesgeven met hun handicap, die een levenlang bij hen blijft. Wat een eyeopener. En wat een prachtige kans kreeg ik dit nieuwe jaar weer om 'mijn ellende' flink te relativeren. Ik kan gelukkig alle behandelingen weer doen met twee handen, behalve de bindweefselmassage. Maar over twee weken kan dat ook weer. Ik voel me heel bevoorrecht!

WAT EEN SUCCES! DEZE WEEK ALWEER DE VIJFDE DRUK VAN DE NEDERLANDSE VERSIE VAN VERJONG JE HUID IN 21 DAGEN
Het succes van de Facelift kaart gaat nog steeds door. De mensen vinden hem hartstikke handig, hoor ik. Nou ja, dat was natuurlijk ook de opzet. We gaan altijd voor gemak. Toch blijft het 'echte' boek Verjong je huid in 21 dagen nog steeds populair. Velen schreven me in februari dat ze blijven 'doorspetteren'. Dat wil zeggen dat ze de kuur uit mijn boek Verjong je huid in 21 dagen zo'n tweemaal per jaar doen. Vaak met de familie of met vriendinnen. Maar net zo goed alleen.Geweldig om te horen, natuurlijk. Daarom blijven de mensen dit boek ook nog steeds kopen en zijn we blij dat we het in november 2016 weer opnieuw hebben uitgegeven voor de nieuw generaties vrouwen én mannen, niet te vergeten. Want ook zij willen weten wat voor huidtype ze nu eigenlijk hebben en welke maskertjes goedkoop en goed zijn om de huid in perfecte conditie te houden. En waarom ontzuren nu zo belangrijk is om superfit te blijven.

.Verjong je huid in 21 dagen van Marjo HornVERJONG JE HUID IN 21 DAGEN - KLIK IN DE COVER OF HIER OM TE BESTELLEN

WELKE VITAMINES DOEN HET VOOR MIJ? IN ALLE BOEKWINKELS IN NEDERLAND EN BELGIË EN NATUURLIJK BIJ BOL.COM
Dank voor jullie reactie op mijn nieuwste boekje. Dit is zo'n mooie aanvulling op het gehele anti-aging pakket, is de reactie van de meeste mensen. Daar ben ik heel blij mee. Daarom heb ik alles uitgezocht en is mijn vele research op het gebied van bouwstoffen in voedingsmiddelen niet voor niets geweest.

Klik in de coverfoto voor meer informatie of om het boekje te bestellen voor € 9,95.

WAT IS NIEUW BIJ DERMAKUREN?


MESOTHERAPIE WEER MET NAALDEN! EEN MOOI KUURTJE MET VITAMINEN MICRO-INJECTIES VOOR HUIDVERJONGING!
Nou ja, nieuw is het eigenlijk niet helemaal, want vroeger heb ik - met veel succes - heel veel mesotherapie, het inspuiten van vitamines,
mineralen, aminozuren en hyaluronzuur net onder de opperhuid met een gun of met een fijne injectienaald, gedaan in mijn Dermakuur-praktijk. Maar het was zo vreselijk pijnlijk! Ondanks de verdovingscrème was het meestal niet om te harden. Daarom kwamen indertijd zoveel klinieken met mesotherapie zónder naalden. Zelf had ik daar niet zoveel mee, omdat ik gewend was aan het effect mét de naalden. WAT IS NU NIEUW? In Italië - waar zoveel goeds vandaan komt op beauty gebied - heb ik een prachtige methode gevonden met superdunne fijne naaldjes. Totaal niet pijnlijk, omdat de naaldjes op een ingenieuze manier, heel dun zijn gemaakt. Héél veel fantastische, natuurlijke stoffen worden gebruikt voor de micro-injecties. Ik ben er weg van. Het is een kuur van 4 behandelingen, supergeschikt voor vrouwen in de veertig of vijftig, volgens de Italianen, maar ik behandel oudere dames én heren natuurlijk ook. Tenslotte ben ik zelf ook 70. Het is eenmaal per drie weken. Klik hier voor het aanvragen van de prijslijst van de behandelingen of klik op Mesotherapie voor meer informatie.

LIPOFILLING, ZELF DOE IK HET TOCH MAAR LIEVER NIET. WAAROM NIET?

Ik was bij Dr. Frank Niessen, de plastisch chirurg. Hij is bijzonder aardig. Ik wilde wel eens weten wat de mogelijkheden waren voor een behandeling van rimpeltjes met lipofilling. Dat is inspuiten met eigen vet. Ook wilde ik het weten om mijn klanten hierover te informeren. En ik dacht, ach je weet maar nooit. Dat lipofilling leek me wel wat. Eigen materiaal en zo. Diezelfde avond keek ik naar de televisie en hoorde bij een showprogramma - heel toevallig - allerlei enge verhalen over lipofilling. Er werd namelijk gezegd dat wanneer er vet uit de buik wordt gehaald en in het gezicht wordt geplaatst, dit vet wanneer je dikker wordt, sneller gaat groeien. Ik denk en hoop dat dit een broodje aap verhaal is. Maar ík was wél meteen genezen. Liever toch maar geen risico lopen. Deze week zag ik ook nog eens een foto van Nicole Kidman. Mogelijk heeft zij óók lipofilling gedaan. Op zich een mooie methode, maar als er een beetje teveel ingespoten wordt, ben je vrijwel onherkenbaar. Dat was met haar tenminste het geval. Klik hier voor de foto. Ik moet er niet aan denken, dat ik mezelf niet meer zou herkennen in de spiegel. Dan maar wat rimpeltjes. Maar natuurlijk zijn er nog steeds methodes om diepere rimpeltjes flink te vervagen zoals de Mesotherapie en de Dermapen. Lees hieronder meer over de Dermapen..

DE DERMAPEN DOET ZIJN WERK GOED! ADVANCED SKIN NEEDLING.
De Dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijkop een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. Door de automatische verticaal vibrirende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de Dermapen de effectiviteit van de behandeling en verbetert de opname van producten. Vrijwel dagelijks doe ik deze behandelingen. Ik ben er nog steeds weg van. En een groot deel van mijn klanten ook! Klik hier voor het aanvragen van de prijslijst van de behandelingen.

WAT IS NIEUW BIJ TOPKUUR ONLINE?

VOOR DE AANMAAK VAN EXTRA COLLAGEEN INTRODUCEER IK DE COLLAGEEN BOOSTER BOX

Collageen is de bouwstof in de huid die zorgt voor stevigheid en een goede vochtbalans. Zoals ik in een eerdere nieuwsbrief al aangaf, omdat ik dat uitgebreid beschreven heb in Welke vitamines doen het voor mij? zorgt bijvoorbeeld zwavel (klik hier om meer over zwavel te lezen) uit voeding ervoor dat de collageen aanmaak verbetert. Ook het spoorelement, koper (klik hier om meer over koper te lezen) is goed hiervoor. Dus voeding eten met deze stoffen is heel belangrijk. Sommige mensen willen echter wat meer. Dat kan zijn omdat ze vinden dat de huid wat extra's nodig heeft en zij het er gewoon voor over hebben.
Op veler verzoek bieden wij weer de Collageen Booster box aan. Dit is een complete kuur met natuurzuivere voedingssupplementen voor een gezonde huid, haren, nagels en voor algehele vitaliteit. Elke cel heeft goede voeding nodig om optimaal te functioneren; de Pascaud Collagen Booster Box biedt veel om bestaande rimpels van binnenuit op te vullen en het natuurlijke verouderingsproces te vertragen. De stoffen in de Collagen Booster Box worden in het lichaam opgenomen en getransporteerd naar de diepe huidlagen waar collageenaanmaak plaatsvindt.

INTRODUCTIEPRIJS. Klik hier voor meer informatie of om te bestellen. Let op: korting bij 2 Collageen Booster Boxen.

NOG STEEDS EEN GROOT SUCCES BIJ TOPKUUR ONLINE!

Naast de boeken en de kaarten de Infadolan crème en de MTS roller.

INFADOLAN, DE WONDERCRÈME IS WEER OP VOORRAAD. ZORG DAT JE ER SNEL BIJ BENT WANT HET GAAT RAZENDSNEL.
De crème is vet, dat klopt. Maar daar klaagt toch niemand over. Iedereen is er enthousiast over, omdat deze crème voor de nacht en/of na een behandeling met de MTS roller zo voedend is. Na iedere nieuwsbrief vliegen de tubes de deur uit. En dat loopt nog altijd door. Maar op dit moment hebben we gelukkig weer voorraad.
De ervaring leert echter: het gaat snel! Klik hier om te bestellen
Infadolan crèmeKlik hier voor de beschrijving van Infadolan-crème

GA JE OOK WEER ROLLEN VOOR EEN GLADDERE HUID?
Gewoon doen. Heb je de MTS roller nog niet. Je kunt hem hier bestellen.
.MTS Roller 0.3 mm, na 6 maanden dagelijks gebruik
Klik hier voor de beschrijving

Klik in de foto voor meer informatie

Als je vragen hebt, kun je me altijd mailen of bellen op 020-6425103Fijne dag en hartelijke groet,
Marjo Horn

Natuurlijk kun je me ook volgen of vrienden met me worden op onderstaande social media. Klik gewoon in het betreffende logo. Ik zie je graag.
Instagram The Anti Aging CoachFacebook.com/wellnezztv Twitter.com/marjohornyoutube.com/marjohornlinkedin.com/in/marjohorn

Facelift à la Carte

Facelift à la Carte én Balans à la Carte zijn te koop via Bol.com
Meer....

Als je meerdere kaarten wilt kopen, bijvoorbeeld om aan vriendinnen of vrienden te geven, zijn er in de Alacarte-shop leuke kortingen! Meer....

.

Balans à la Carte is voor emotionele balans. Voor kinderen, jong volwassenen, maar ook voor volwassen die niet lekker in hun vel zitten. Meer....