Deze nieuwsbrief wordt je toegestuurd omdat je ooit informatie hebt aangevraagd bij Marjo Horn, Allwell Publishing of de Dermakuurpraktijk

Onderwerpen van de nieuwsbrief oktober 2016:
1. Het nieuwe boekje ‘Welke vitamines doen het voor mij?
2. De Dermapen is het iets of is het niets?
3. Mijn training bij de Canadese arts,  Dr. Lance Setterfield
4. Wat deed ik met de MTS roller en hoe?
5. Verstrakken van de huid met de Facial Flex
6.  Experimenteren met vitamines en glutathion  op de huid


Amsterdam, oktober 2016


Hallo,

Hoe gaat het met jou? Ik hoop echt dat het goed gaat. Ik was het afgelopen jaar druk met mijn nieuwe boek. Daarom had ik geen tijd om een nieuwsbrief te sturen. Mijn boek is nu klaar. Het was een monsterklus, maar ik heb het volbracht en ik ben er supertrots op.

Deze zomer werd ik 70. Dat klinkt oud, hè, maar eerlijk gezegd voel ik me 30. Eigenlijk voel ik me beter dan toen ik jong was. Zou dat dan toch door voeding komen? Ik ben ervan overtuigd. Van mijn genen moet ik het in ieder geval niet hebben. Mijn moeder had haar hele leven astmatische bronchitis en kreeg op haar 40e ook nog eens reumatische artritis. Mijn vader werd diabetespatiënt op zijn 50e en op zijn 67e kreeg hij een herseninfarct, waardoor hij de rest van zijn leven verlamd was en niet meer kon praten.

Het klinkt best akelig. Dat was het ook. En daarom zocht ik altijd naar methodes om ziektes zoveel mogelijk te voorkomen. En zoals de meesten van jullie  wel weten, wil ik alles wat ik weet en wat ik onderzocht heb, graag delen. Om die reden heb ik de afgelopen tijd de chaos over voeding die ons dagelijks via het internet overspoelt, tot op de bodem uitgezocht en voor het gemak handig op een rijtje gezet. Het staat allemaal in het nieuwe boekje:'Welke vitamines doen het voor mij?' Ik wilde dit nieuwe boekje ook niet te duur maken en omdat het flink gekocht wordt – deze week op een beurs gingen ze als warme broodjes over de toonbank, vaak met drie boekjes tegelijk voor familieleden en vrienden  – kan de prijs leuk blijven. De prijs is namelijk € 9,95 voor 160 pagina’s boordevol nuttige informatie. Natuurlijk zit er een uitgebreide referentielijst bij.
Klik om te bestellen in de coverfoto.

Verder was ik het afgelopen jaar heel druk met de Dermapen-behandelingen. Daarnaast heb ik heb een heel bijzondere training gevolgd van de Canadese arts, Dr. Lance Setterfield, een autoriteit op het gebied van microneedling. En ben ik bezig met het experimenteren van vitamines op de huid. Ik gebruik mezelf als proefkonijn en ben bezig met gluthation. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Lees er meer over onderaan de nieuwsbrief.

Op mijn 30e voelde ik me vaak stokoud. En nu, op mijn 70e, voel ik me een 30er!

1. In het nieuwe boekje: 'Welke vitamines doen het voor mij? staan oplossingen
Het is dan een superhandige gids geworden die kan helpen om lichamelijke en geestelijke ongemakken te voorkomen of in veel gevallen óók te genezen. In deze gids gaat het níet over supplementen, maar voornamelijk over vitamines, mineralen, spoorelementen en aminozuren die we uit voeding kunnen halen. Want waarom zouden we dure supplementen slikken als de meeste bouwstoffen gewoon uit voeding gehaald kunnen worden?
Zo kunnen je bepaalde voedingsmiddelen met de juiste bouwstoffen eten voor:
- een ruwe of sterk verouderde huid  
- extreme rimpelvorming,
- meer dan normale haaruitval,
- broze nagels of
- zwak tandglazuur
Ook problemen als  stress of depressie, bepaalde vormen van autisme, maar ook pijn of doodmoe zijn maar niet weten waarvan en zelfs verminderde seksgevoelens. Het kan zomaar te maken hebben met vitamine- of mineralen-tekort. De een heeft er natuurlijk meer last van dan de ander. Dat komt omdat biologische gezien ieder mens anders is, UNIEK! Heel vaak is er wel iets aan te doen. Echt waar! Gewoon met voeding!
Wist je trouwens dat bepaalde vormen van dementie ook met een gebrek aan vitamines te maken kunnen hebben? Er kan hierbij zomaar van een vitamine B3-, een jodium- of een selenium-tekort sprake zijn. Zo dikwijls is er veel leed te voorkomen door het eten van de juiste voedingsmiddelen. Maar je moet wel weten welke voedingsmiddelen en hoeveel erin zit.
In 'Welke vitamines doen het voor mij?' kun je er alles over lezen.

2. De Dermapen is het iets of is het niets?
Ongeveer anderhalf jaar geleden maakte ik een start met de Dermapen. Ik begon ermee omdat ik er zulke mooie resultaten van had gezien bij acne-littekens  in het gezicht van een klant van mij die de huid van zijn slapen – waar de huid nogal dun is -  in Singapore had laten behandelen. Meteen werd ik enthousiast. Mijn hart als littekenspecialist, gaat als ik zoiets zie sneller kloppen. Want vanzelfsprekend zoek ik altijd het beste voor mijn klanten. Inmiddels heb ik heel wat mensen met de Dermapen behandeld, ook voor rimpels en huidveroudering en vooral voor grove poriën. En ja, ik ben heel enthousiast gebleven. Maar let op: na één behandeling zie je nog niet zoveel. Er zijn echt meerdere behandelingen noodzakelijk. En eerlijk is eerlijk, een heel erg verouderde huid, heeft absoluut nog wat meer nodig dan alleen de Dermapen. Daarom vinden de mensen vinden het fijn om er thuis mee aan de slag te gaan. Dat bespaart tijd en geld!  Lees daar meer over bij het volgende onderwerp.

Dermapen informatie


3. Mijn  training bij de Canadese arts, Dr. Lance Setterfield.
In het begin van dit jaar  woonde ik een training bij van deze arts. Wat me opviel was dat alle deelnemers een  ontzettend  gladde huid hadden. Iedereen zag er voortreffelijk uit. Bij navraag ontdekte ik dat de meeste deelnemers al jaren met de Dermapen bezig waren en  vreselijk enthousiast hierover waren.
Maar waar ik tevens achter kwam, was dat velen thuis ook met de MTS roller bezig waren om de behandelingen te ondersteunen.  Dit was een eyeopener voor mij. Ik had wel vaak van Dermarollers met de naaldjes gehoord, maar ik was altijd bang dat het goedkope rommel was. En ja, je gaat nu eenmaal niet zomaar met iedere roller, die kleine gaatjes maakt,  over je gezichtshuid. Tenminste, ik niet.
De Canadese  arts gebruikt echter voor zijn klanten de MTS roller, die in Amerika wordt gemaakt. De resultaten van zijn klanten zijn spectaculair te noemen. Daarom  ben ik er ook meteen mee aan de slag gegaan en velen van mijn klanten ook.  Persoonlijk vind ik het de ultieme methode voor natuurlijke huidverbetering! En als je geen behandeling in de praktijk wilt, kun je er heel goed thuis mee aan de slag gaan. Dat doen de klanten van Lance Setterfield ook. Als je meer wilt weten kun je voorbeeld foto’s bij me opvragen via info@dermakuur.nl
Klik in de foto voor meer informatie

4. Wat deed ik met de MTS roller en hoe?
Ik deed het eerst iedere dag, maar dat was echt teveel. Toen deed ik het om de dag en dat was prima!  De arts ontwikkelde een paar maten. 0.3 mm voor gebruik van meerdere dagen per week of
de 0.5 mm voor eenmaal per week. Zelf gebruik ik er altijd de Infadolan crème bij. Dat is een vitamine A en D crème, die ook zink bevat.  Hij is vet, maar iedereen vindt hem geweldig.  Over de MTS roller en de Infadolan crème kun je meer lezen op www.topkuur.nl/mtsrollers of www.topkuur.nl/infadolan

5. Verstrakken van de huid met de facial flex
Velen van jullie zullen de facial flex nog in een la hebben liggen. Bij de meesten van ons verwatert het na lange tijd en wanneer je ontdekt dat je gezicht weer wat stevigheid kan gebruiken, pak je hem er weer eens bij.
Dat is prima. Ik wil je echter wel een waarschuwing meegeven. Als je de facial flex langere tijd niet hebt gebruik en je wilt er weer mee beginnen, dan is het zaak om het langzaam op te bouwen. Dus begin gewoon weer met elastiekjes nr. 1 en bouw het geleidelijk op naar elastiekjes 2 of zelfs 3. De reden hiervan is dat je, wanneer je meteen met zware elastiekjes begint, je de spieren overbelast en dan kunnen bepaalde spieren sneller reageren dan andere. Dat is niet goed en komt het resultaat niet ten goede. Maar met langzaam opbouwen, kun je prachtige resultaten bereiken en je huid mooi verstrakken. Voor meer over de Facial flex klik hier voor www.facialflex.nl.

6. Experimenteren met vitamines en glutathion op de huid
Onze huid heeft veel baat bij vitamines. Daar ben ik in de loop de jaren wel achter gekomen. Ik schreef daar natuurlijk ook al over in mijn boekje Verjong je huid in 21 dagen.  Vitamine C en E zijn voortreffelijk voor de huid. Maar ik ben nu ook met aminozuren bezig.  Ook om het op de huid te smeren. Glutathion, een anti-oxidant,  ontstaat uit een combinatie van meerdere aminozuren.  Het werkt niet alleen huidverjongend,, maar vermindert ook pigment. Dat is tenminste tot op heden mijn ervaring met dit product.  In mijn boekje ‘Welke vitamines doen het voor mij’ kun je er ook over glutathion lezen op pagina 96. Hopelijk kan ik daar in een van de komende nieuwsbrieven meer over doorgeven.

Mijn nieuwe boekje kun je online kopen via www.topkuur.nl 
Maar je kunt het ook bij mij in de praktijk afhalen. Al s je dat wilt, kun je me bellen op 020-6425103 of mailen naar info@dermakuur.nl

Zoals je ziet, er zijn weer veel mogelijkheden. Als je eens langs wilt komen voor een gratis consult, ben je van harte welkom.
Leuk als je me ook volgt op:
www.instagram.com/theantiagingcoach
www.twitter.com/marjohorn
www.facebook.com/marjohorn

Als je vragen hebt, kun je me altijd bellen op 020-6425103 of mailen op info@dermakuur.nl

Veel succes toegewenst en een super fijne dag.

Hartelijke groet,
Marjo Horn
Dermaspecialist en anti aging coach
www.marjohorn.nl
ww.dermakuur.nlNatuurlijk kun je me ook volgen of vrienden met me worden op onderstaande social media. Klik gewoon in het betreffende logo. Ik zie je graag.
Instagram The Anti Aging CoachFacebook.com/wellnezztv Twitter.com/marjohornyoutube.com/marjohornlinkedin.com/in/marjohorn

Uitschrijven nieuwsbrieven

Facelift à la Carte

Facelift à la Carte én Balans à la Carte zijn te koop via Bol.com
Meer....

Als je meerdere kaarten wilt kopen, bijvoorbeeld om aan vriendinnen of vrienden te geven, zijn er in de Alacarte-shop leuke kortingen! Meer....

.

Balans à la Carte is voor emotionele balans. Voor kinderen, jong volwassenen, maar ook voor volwassen die niet lekker in hun vel zitten. Meer....