Nieuwsbrief december 2016

Klik hier voor de oktober 2016-nieuwsbrief.
Klik hier voor de november 2016-nieuwsbrief

Amsterdam, december 2016

Onderwerpen
- Is het toeval of zit het in de lucht? Een holistische benadering van verjongen
- Verjong je huid in 21 dagen eindelijk weer verkrijgbaar in het Nederlands
- Spetteren voor de Lente 2017
- Hangende oogleden of grote poriën. Wat kunnen we eraan doen zonder operatie of dure salonbehandeling
- Hoe kun je grove poriën verfijnen?
- Het lichaam waarschuwt door middel van symptomen (over een holistische benadering gesproken)
- Een jodiumtekort kan allerlei lichamelijke en geestelijke problemen veroorzaken
- Welke vitamines doen het voor mij? een naslagwerk waar je wat mee kunt
- MTS rollers nog steeds niet aan te slepen!
- Infadolan crème. Ik en velen met mij vinden het een wondermiddel!
- Cadeau-ideetjes


IS HET TOEVAL OF ZIT HET IN DE LUCHT?
Vorige week werd ik gebeld door een leuke jonge vrouw. Ze zei tegen me: ‘Ik ben op zoek naar een holistische manier van verjongen, maar ik kan daar niets over vinden in Google’. Heel toevallig had ik net die morgen de tekst op mijn website www.marjohorn.nl  aangepast en had ik bij de introductie geschreven dat mijn methode uitgaat van een holistische benadering van verjongen. Dat was dus weer eens twee zielen, één gedachte. Dat vind ik mooi!
Ze vertelde me tevens dat ze net mijn boekje Verjong je huid in 21 dagen had gekocht en daarom hoopte dat ik nog méér oplossingen voor verjongen had. ‘Je bent aan het goede adres', vertelde ik haar. Want niet voor niets schrijf ik boeken over wat voeding voor ons lichaam kan betekenen en maak ik de lifestyle Á la Carte (Quick Reference) kaarten met oefeningen en massages, maar ook Balans à la Carte met alle Bach remedies om op energetisch niveau in balans te komen. En daarnaast natuurlijk om de energie in onze omgeving te optimaliseren Feng Shui  à la Carte, de Chinese leer voor het omgaan met energieën om ons heen. Het staat allemaal op de lifestyle en anti aging webwinkel www.topkuur.nl of kijk anders voor alle publicaties gewoon op Bol.com.

JE HUID IN 21 DAGEN EINDELIJK WEER VERKRIJGBAAR IN HET NEDERLANDS (VIERDE DRUK!)

Velen van jullie hebben dit kleurrijke boekje al jaren in huis. Vaak hoor ik zelfs dat het op het slaapkamerkastje ligt. Ik weet zelf niet waarom. Kennelijk omdat ze er iedere keer eigenlijk weer mee aan de slag willen.  Ze ervaren de oefeningen en de massages als een weldaad voor de huid. Maar ook het 21-daagse voedingsprogramma doet het nog steeds bij velen. Heb je ooit het filmpje gezien: Een Nieuwe Look, Een Nieuwe Start?  Deze opnames hebben we een aantal jaren geleden gemaakt met 7 fantastische vrouwen. www.youtube.com of ga naar www.marjohorn.nl Daar staan nog meer video's.
Verjong je huid in 21 dagen is te koop via www.topkuur.nl of via Bol.com
Verjong je huid in 21 dagenKlik voor meer informatie of om dit boekje te bestellen in de coverfoto.
SPETTEREN VOOR DE LENTE!
Voor degenen die het niet weten, vertel ik even dat we in het verleden de 21-daagse kuur uit Verjong je huid in 21 dagen tweemaal per jaar deden met een heel grote groep mensen, voornamelijk vrouwen. Soms deden echter hele gezinnen mee, want je doet het gewoon thuis. Men volgde het programma  dat in het Verjong je huid-boekje staat de volle 21 dagen en we noemden dat gebeuren: Spetteren voor de Kerst en Spetteren voor de Lente.  Op 1 november tot 21 november en op 1 maart begonnen we en dan waren we precies op 21 maart (het begin van de lente) klaar. Via een forum hadden we dagelijks contact met elkaar. Eigenlijk ging het net zo als in het bovengenoemde filmpje. Nog steeds vragen mensen me óf en wanneer we het weer gaan doen. Nu, ik zit erover te denken om komende 1 maart weer een kuur te organiseren. Het hangt nog even af van de drukte en de promotie rondom mijn nieuwe boekje ‘Welke vitamines doen het voor mij?’ of ik de tijd ervoor kan vinden. Want als we het doen, doen we het goed natuurlijk.

HANGENDE OOGLEDEN OF VERWIJDE PORIËN, WAT KUN JE ERAAN DOEN ZONDER OPERATIE OF DURE SALONBEHANDELINGEN?
Zodra de bovenoogleden wat gaan zakken, wordt er al snel gedacht aan een oogliftcorrectie. Die ingreep schijnt tegenwoordig nogal vlot te verlopen. Risico's zijn echter nooit uitgesloten en daarom raad ik aan om altijd eerst met de voorhoofdslift aan de gang te gaan. Dat is compleet veilig en het kost je in principe niets. Ja, misschien een beetje moeite. Maar je kunt die oefening gemakkelijk tussen de bedrijven door doen. Als je niet het hele boekje Verjong je huid in 21 dagen wilt kopen omdat je uitsluitend met de faceliftende oefeningen en massages aan de gang wilt gaan, kun je alles terugvinden op de Facelift à la Carte kaart. Als je het leuk vindt, kijk dan vast op mijn website www.topcure.nl/gezichtsoefeningen.htm Daar staan de oefeningen alvast op een rijtje.

HOE KUN JE PORIËN VERFIJNEN?
Vaak wordt mij gevraagd om grove poriën te verfijnen in mijn Dermakuur-praktijk. Dit kan over het algemeen heel mooi worden opgelost met de Dermapen. Maar… vergrote poriën hebben dikwijls ook veel te maken met levensstijl. Teveel suiker kan een boosdoener zijn, maar ook zuivelproducten of transvetzuren. Door tweemaal per jaar het voedingsprogramma uit Verjong je huid in 21 dagen te volgen kun je veel oneffenheden gladder maken en poriën verfijnen.
In Verjong je huid kun je ook precies lezen welk huidtype je hebt en welke maskertjes geschikt zijn om te gebruiken om poriën te verkleinen.


HET LICHAAM WAARSCHUWT DOOR MIDDEL VAN SYMPTOMEN
Over een holistische benadering van verjongen gesproken. Bepaalde symptomen, zoals pijn, stress, vermoeidheid, maar ook geheugenproblemen (denk in het ergste geval aan dementie of de ziekte van Alzeheimer) of minder zicht (denk aan beginnende staar) of niet kunnen slapen of rusteloze benen, zweertjes die niet willen genezen of haaruitval, maar ook bij paniekaanvallen en nachtmerries, zeggen ons dat we bij moeten sturen. En dat kan gelukkig, vaak op een heel eenvoudige manier. Gewoon met onze dagelijkse voeding. In Welke vitamines doen het voor mij? staat welke symptomen op psychisch of lichamelijk gebied kunnen spelen bij vitamine- mineralen- en aminozurentekorten. Wetenschappers hebben zelfs ontdekt dat ADHD en ADD met bepaalde vitamine- of mineralentekorten te maken kan hebben.

JODIUMTEKORT VEROORZAAKT KAN ALLERLEI LICHAMELIJKE EN GEESTELIJKE PROBLEMEN VEROORZAKEN

Zo weten velen wel dat een jodiumtekort oorzaak kan zijn van schildklierproblemen. Helaas wordt In dat geval al snel naar de medicijnen gegrepen. Toch kan voeding die voldoende jodium bevat mogelijk óók bijdragen aan de oplossing van het probleem. Bij een jodiumtekort spelen ook dikwijls psychische klachten als verlies van interesse (apathie), gebrek aan initiatief, geheugenvermindering, verward denken en dementie. Alle voedingsmiddelen die onder meer jodium bevatten staan in deze kleine gids op een rij mét tevens alle andere voedingswaarden. De informatie in de gids  is vanzelfsprekend afkomstig van artsen en wetenschappers en niet alleen uit Nederland. Wil je referenties lezen? Klik dan in de volgende link. Daar staan alle referenties van de bouwstoffen. www.marjohorn.nl/referentielijst.htm

WELKE VITAMINES DOEN HET VOOR MIJ? EEN NASLAGWERK WAAR JE WAT MEE KUNT.
Je pakt deze gids er gewoon bij als er sprake is van bepaalde symptomen, zoals boven beschreven.
Gelukkig is het boekje nu ook bij iedere boekwinkel in Nederland en België verkrijgbaar. En vanzelfsprekend is het ook online via Bol.com, Ako.nl en Bruna.nl en in België bij Boek.be te koop. Als jouw boekwinkel het nog niet in huis heeft, vraag ernaar, dan kunnen ze het bestellen. Veelal hebben ze het de volgende dag al in huis. Het ISBN nr. is 978-90-78923-09-1
Vanzelfsprekend kun je het nog steeds in onze eigen TOPKUUR.NL winkel kopen.
Klik voor meer informatie of om dit boekje te bestellen in de coverfoto.


MTS ROLLERS, ZE ZIJN NOG STEEDS NIET AAN TE SLEPEN!

De MTS rollers van Dr. Lance Setterfield waar ik het de laatste tijd vaker over heb, zijn nog steeds niet aan te slepen. Wees er op tijd bij, want ze gaan als het ware als warme broodjes over de toonbank. Maar welke MTS roller is nu beter de MTS03 of de MTS05. Ze zijn beide perfect. Heb je echter een héél gevoelige huid, dan raad ik de MTS03 aan. Het voordeel hiervan is dat je hem om de dag kunt gebruiken. Heb je een vrij sterke huid en niet al te veel tijd, ga dan voor de MTS05. Deze kun je eenmaal per week gebruiken. Beide rollers hebben fantastische resultaten. Klik hier voor de beschrijving
Klik in de foto voor meer informatie

INFADOLAN CRÈME, IK EN VELEN MET MIJ VINDEN HET ECHT EEN WONDERMIDDEL!
Daarom zijn we steeds weer uitverkocht. Maar op dit moment hebben we weer voorraad. Ik kan alleen niet zeggen hoe lang, want de tubes gaan enorm hard.
Klik hier voor de beschrijving van Infadolan-crèmeNatuurlijke bronnen

In 'Welke vitamines doen het voor mij?' staan meer dan 150 voedingsmiddelen zoals de meeste noten, zaden, groenten, allerlei fruitsoorten, zuivelproducten, brood, maar ook vlees en vis met al hun voedingswaarden in microcrammen, milligrammen of grammen.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid, ADH (indien bekend) en/of de adequate inname, AI (indien bekend)
De uitgebreide index brengt je snel waar je zijn moet.

KAARTEN, WAT KUN JE ERMEE?
Facelift à la Carte (met de oefeningen en massages voor een mooie, strakke huid) Meer....
Balans à la Carte (met alle Bach bloesemremedies) Meer....
Feng Shui á la Carte (de kunst van het omgaan met energieën in je huis met als gevolg meer geluk en gezondheid) Meer...

Meer informatie of bestellen

Cadeau ideeën
Zoals je ziet aardig wat leuke cadeautjes voor de komende feestdagen, die niet al te duur zijn. Welke vitamines doen het voor mij?' is € 9,95;
de lifestyle kaarten zijn € 6,95 per stuk en de Infadolan crème € 11,95. De MTS rollers zijn niet goedkoop, nl. € 99,00. Maar ik heb gekozen voor uitstekende kwaliteit, omdat ik zelf nou eenmaal uitsluitend écht goede producten wil gebruiken en vanzelfsprekend ook aan mijn klanten wil verkopen.

Als je vragen hebt, kun je me altijd mailen of bellen op 020-6425103

Fijne dag en hartelijke groet,
Marjo Horn


Mijn nieuwe boekje kun je online kopen via www.topkuur.nl  en zoals bovenvermeld vanaf heden ook in alle boekwinkels in Nederland en België.
Maar je kunt het ook bij mij in de praktijk afhalen. Al s je dat wilt, kun je me bellen op 020-6425103 of mailen naar info@dermakuur.nl

Zoals je ziet, er zijn weer veel mogelijkheden. Als je eens langs wilt komen voor een gratis consult, ben je van harte welkom.
Leuk als je me ook volgt op:
www.instagram.com/theantiagingcoach
www.twitter.com/marjohorn
www.facebook.com/marjohorn

Als je vragen hebt, kun je me altijd bellen op 020-6425103 of persoonlijk mailen op info@dermakuur.nl of persoonlijk op contact@marjohorn.nl

Veel succes toegewenst en een super fijne dag.

Hartelijke groet,
Marjo Horn
Dermaspecialist en anti aging coach
www.marjohorn.nl
ww.dermakuur.nlNatuurlijk kun je me ook volgen of vrienden met me worden op onderstaande social media. Klik gewoon in het betreffende logo. Ik zie je graag.
Instagram The Anti Aging CoachFacebook.com/wellnezztv Twitter.com/marjohornyoutube.com/marjohornlinkedin.com/in/marjohorn

Facelift à la Carte

Facelift à la Carte én Balans à la Carte zijn te koop via Bol.com
Meer....

Als je meerdere kaarten wilt kopen, bijvoorbeeld om aan vriendinnen of vrienden te geven, zijn er in de Alacarte-shop leuke kortingen! Meer....

.

Balans à la Carte is voor emotionele balans. Voor kinderen, jong volwassenen, maar ook voor volwassen die niet lekker in hun vel zitten. Meer....