YOUNGER FACE - FACELIFT ZONDER OPERATIE MET FACELIFT À LA CARTE
Facelift à la Carte is ontwikkeld door Marjo Horn, schrijfster en huidspecialiste. In haar praktijk doet zij met veel succes de rimpel- en ander huid-behandelingen. Maar ze doet meer. Omdat zij al vroeg in haar leven in aanraking kwam met huidverbetering op een natuurlijke manier door middel van oefeningen en massages en zij daarvan de geweldige resultaten zag, is ze een eigen methode gaan ontwikkelen. Natuurlijk wilde ze deze methode uitdragen aan haar klanten en andere mensen die interesse hebben in huidverbetering. Vandaar dat ze naast haar boeken, ook de Facelift à la Carte kaart heeft ontwikkeld. Lees meer hieronder.

Een natuurlijke facelift met Facelift à la Carte

Als je geen échte facelift wilt, maar wel een mooie gezichtsvorm wilt behouden of terug wilt krijgen, kun je kiezen voor de Facelift à la Carte methode van Marjo Horn Marjo heeft deze methode speciaal ontwikkeld voor hen die het te druk hebben om naar een specialist te gaan. Een doe-het-zelf Facelift methode voor vrouwen én mannen. Voor slechts € 8,95 (incl. verzendkosten) koop je de Facelift à la Carte.

Strakkere hals en kaaklijn al na 21 dagen

Marjo Horn zoekt altijd naar oplossingen. Ook nu weer. Haar boekje Verjong je huid in 21 dagen is jammer genoeg uitverkocht. Echter de Facelift methode die zij ontwikkeld heeft speciaal voor iedereen die niet onder het mes wil of geen inspuitingen wil en daarnaast ook niet teveel geld wil uitgeven, is door de uitgever op een handige kaart gezet: Facelift à la Carte biedt letterlijk álles wat je nodig hebt om je gezicht en hals te liften.

Voor wie is de Facelift à la Carte methode geschikt?

Deze FACELIFT À LA CARTE METHODE is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden (jonge mensen doen het preventief!). Mensen die er representatief en beter en gezonder willen uitzien, mensen die af willen van die vermoeide uitdrukking, zij die geen operaties of inspuitingen willen en mensen die niet veel tijd hebben. De oefeningen kun je namelijk met gemak tijdens andere werkzaamheden doen of zoals Marjo het zelf altijd deed, in de auto.

.

 

Voor en na 3 behandelingen met de Dermapen

Alle behandelingen in de Dermakuur-praktijk

- DERMAPEN BEHANDELING
- BINDWEEFSELMASSAGE
- BIO SKIN JETTING
- BIO MELT METHODE
- RIMPELBEHANDELING
- LITTEKENBEHANDELING
- ACNE-LITTEKENBEHANDELING
- BOVENLIP-BEHANDELING
- OUDERDOMSVLEKKEN


Facelift à la Carte voor thuisgebruik

Thuisbehandeling voor huidverbetering

BOVENSTAANDE LUXE GEPLASTIFICEERDE KAART IS
SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR THUISGEBRUIK.

- NATUURLIJKE FACELIFT MANNEN EN VROUWEN
- OOGLIFT VROUWEN
- OOGLIFT MANNEN
- KAAKLIJNLIFT
- MANNENKUUR

Workshops voor bedrijven en particulieren

Extra informatie over Marjo Horn

- MARJO HORN GEEFT WORKSHOPS
- OVER MARJO HORN

BOEKEN GESCHREVEN DOOR MARJO HORN
- EBOOK STOP ACNE NÚ! BESTELLEN
- LOOKING GREAT IN 21 DAYS (Engels) BESTELLEN
- PASSIE EN POWER, LEVEN MET HART EN ZIEL BESTELLEN

.

.

 

Facelift à la Carte bestellen
Facelift à la Carte speciaal ontwikkeld door Marjo Horn voor thuisgebruik.
Meer....
Stuur mij de Verjong je huid Nieuwsbrief

Facelift à la Carte

Facelift à la Carte én Balans à la Carte zijn te koop via Bol.com
Meer....

Als je meerdere kaarten wilt kopen, bijvoorbeeld om aan vriendinnen of vrienden te geven, zijn er in de Alacarte-shop leuke kortingen! Meer....

.

Balans à la Carte is voor emotionele balans. Voor kinderen, jong volwassenen, maar ook voor volwassen die niet lekker in hun vel zitten. Meer....