MARJO HORN,
DERMAKUREN EN ANTI-VEROUDERINGSKUREN

Huidherstel zonder inspuitingen of operaties!
Home
| Winkel
anti-veroudering | huidverbetering | acne | littekens | hyperpigmentatie |rimpels | acne-littekens
wie is marjo horn
dermakuren diepte-massage chemische peeling voor en na foto's

Facial flex - verstevigen van gezichts- en halsspieren!
Ouderdomsverschijnselen doen verdwijnen? Verslapping van de gelaats-, hals- en kinspieren bestrijden? De dubbele kin weer opspannen? Is dat mogelijk zonder plastische chirurgie?
Met Facialflex het eerste apparaat voor gelaatsoefeningen, gunt U zich op de meest natuurlijke manier een facelift. Inderdaad, volgens de aanbevelingen van de Amerikaanse fabrikant is het voldoende tweemaal twee minuten per dag en gedurende twee maanden te oefenen om gelaats-, hals- en kinspieren weer op te spannen. Oorspronkelijk was dit apparaatje ontworpen voor de revalidatie van patienten met brandwonden in het gelaat. Het is erkend door de Amerikaanse Food and Drug Administration. De cosmetische weldaden van de Facialflex zijn gestaafd door talrijke klinische testen. Het principe is hetzelfde als dat van fitnessoefeningen voor het lichaam: herhaald oefenen tegen een geleidelijk verhoogde weerstand.
Vóór en na

Vóór en na

Vóór en na

Vóór en na


De Facialflex! Met dit kleine apparaatje bestrijk je 2 maanden lang dagelijks in 2 keer 2 minuten, het gehele gebied van o.a. mond, kaak, hals, wangen, jukbeenderen en zelfs een stukje van het ooggebied, in totaal ca. 26 verschillende spiergroepen. Je stimuleert tevens de doorbloeding. Na deze 2 maanden hoef je nog maar 2 of 3 x per week 120 maal de elastiek op te rekken en kun je eventueel beginnen met een nog sterkere elastiek. De flex is in principe ontworpen voor mensen met brandwonden, afasie en of spraakproblemen. Daarbij werd ontdekt dat meteen de rimpels verminderden en de huid er beter ging uitzien.
Ervaringen van anderen
Gebruiksaanwijzing

Facial Flex
Verjong je huid in 21 dagen
Natuurlijke facelift
101 Beauty tips
10 jaar jonger
Schrijfster: Marjo Horn


Passie en Power
Passie en Power
Leven met hart en ziel
Marjo Horn

STOP ACNE NU
Acne bij jongeren
Acne bij volwassenen
Acne littekens
Spiegel obsessie
Schrijfster: Marjo Horn
Dermakuur-salon in Amsterdam Buitenveldert behandeling op afspraak.
Voor meer informatie kunt u bellen: 020-6425103 of stuur een
email
disclaimer
http://www.mijnwinkel.nl/shop26347/productlist4/
Skin-Repair!