MARJO HORN,
DERMAKUREN EN VERJONGINGSKUREN

Huidherstel zonder inspuitingen of operaties!
Home
anti-veroudering | huidverbetering | acne | littekens |rimpels | acne littekens
wie is marjo horn
dermakuren diepte-massage chemische peeling voor en na foto's
DE PROFESSIONAL PEELING
VOOR EEN MOOIE, GLADDE HUID
PIGMENTVLEKKEN
EN ZWANGERSCHAPSMASKER!

De peeling voor zonbeschadigde huid!
De peeling voor een gladdere huid!
De peeling voor fijne rimpels!
De peeling voor de hals!
 
De peeling voor een mooier décolleté!
 
Verbetering voor de verhoornde huid!

Voor wie is de PROFESSIONAL PEELING geschikt?
Voor mannen en vrouwen die een spectaculaire huidverjonging wensen voor gelaat,
hals, décolleté of handen. Fijne rimpels, grover wordende huid ten gevolge van huidveroudering, maar ook huidveroudering veroorzaakt door de zon (z.g. photo-ageing), pigmentvelkken of een 'gelige teint', zijn perfect te behandelen met deze peeling.

Peeling en huidverjonging.
Professionele peelings hebben meer algehele huidverjongende eigenschappen dan welke andere techniek ook.

Huidveroudering begint bij ieder mens met een tragere deling van de cellen, waarbij
op termijn de levende lagen steeds inactiever worden en de dode huidcellen steeds meer aan het oppervlak blijven kleven. Het gevolg is dan ook dat de collageen- en elastineproductie afnemen en de 'afdruk' van de rimpel in de dode lagen steeds meer toeneemt.

DOOR DE JUISTE PEELING KAN MEN DIT PROCES OMKEREN!

In tegenstelling tot wat men zou verwachten , is de Professional Peeling niet alleen voor de dikke huid met grove poriën, maar ook bij uitstek geschikt voor de dunne en dunner wordende huiden.

Door de inwerkdiepte van de peeling zal zich in de lederhuid (de dermis) een
proces van versnelde celdeling voordoen, waardoor de productie van elastinge en collageen enorm toeneemt; de huid gaat zich opnieuw gedragen als een jongere huid.
Door de toename van collageen- en elastinelagen, zal de dikte van de lederhuid (de dermis) toenemen, terwijl
de dikte van de dode huidlagen drastisch wordt verminderd.
Een volle dermis met een dunne hoornlaag en fijne opperhuid = een jonge huid!!

Wat voor soort peeling is deze Professional Peeling?
De Professional Peeling is een zogenaamde 'combipeeling', dat wil zeggen dat de peeling in verschillende fasen en met verschillende peelende werkstoffen wordt uitgevoerd, waardoor een veilig en vooral ook krachtig resultaat wordt bereikt.

Het doel van een combinatiepeeling is om een gelijkmatig inwerken van de werkstoffen te garanderen, zodat de huid op alle plaatsen overal even diep gepeeld wordt. Hierbij is de de prepeeling fase van groot belang. In deze fase wordt de huid voorbereid op hetgeen hierna komen gaat. De combinatie van retinol, fruitzuren en enzymen zorgt er namelijk voor, dat de opperhuid reeds wordt ontdaan van een aantal lagen dode huidcellen, waardoor de eigenlijke chemische peeling een diepgaander en gelijkmatiger effect teweeg kan brengen.

Het Professional Peeling -S- concept is een combi-peeling met o.a. retinol (vitamine A) fruitzuren (glycolic, citric, malic, tartaric, lactic), eiwit- en vetsplitsende enzymen, salicylzuur en TCA (tri chloro acetic acid /trichloorazijnzuur). Deze TCA peeling is een middelmatige peeling. Het voordeel hiervan is, dat er een heel mooi resultaat bereikt wordt en er een sneller herstel wordt bereikt dan met de zogenaamde deep-peelings zoals bijvoorbeeld de Tel Aviv peeling of de Exoderm peeling, waarbij men voor veel langere tijd niet toonbaar is.

Wat kunt u verwachten bij de Professional peeling?
Men zal thuis, 10 dagen van tevoren , starten met de gecombineerde Retinol (vitamine A) + AHA (fruitzuur) ampullenkuur, zodat de huid reeds een zekere peeling heeft gehad als voorbereiding op de Professional Peeling.
De eerste 2 tot 3 dagen voelt de huid strak aan en kan op sommige plaatsen wat donkere vlekjes vertonen (dit zijn dode huidcellen, die snel reageren op de behandeling). Bij ongeveer de 3e t/m 5e dag gaat de huid een bepaalde mate van vervelling vertonen. Dag 6 en 7, soms nog op dag 8, vertoont de huid donkere vlekken (dode, verkleefde huidcellen). De huid mag te allen tijde worden gecamoufleerd. De meeste mensen zullen enige dagen tot een week vrij nemen om na deze periode, vernieuwd weer aan het werk te gaan.


Waarom vervelling?
Anti-ageing, oftewel biologisch verjongen van de huid en haar werkingsmechanismen betkent in feite een strijd tegen de tijd, het omkeren van een biologische klok. Om tot een goed en bevredigend resultaat te komen, dat het resultaat van elke andere peeling overtreft, is het een goede zaak, dat er een behoorlijk deel van de opperhuid wordt vervangen door nieuwe, gezonde cellen. Dit betekent onherroepelijk ook, dat men het er voor over dient te hebben dat in een bepaalde fase van de peeling de huid een mate van vervelling vertoont. De mate van vervelling hangt nauw samen met de individuele reactie van de klant op deze behandeling. De velletjes mogen niet van de huid worden afgetrokken; zij zullen vanzelf verdwijnen.

Zonbescherming
Na de behandeling moet men vanaf het moment van vervelling tot 6 weken na de behandeling de huid beschermen tegen UV licht. De bijgeleverde sunblock SPF20 wordt daarom gebruikt over de hydraterende dagcrème, dit om de vernieuwde huid te beschermen tegen hyperpigmentatie.

Wat mag niet?
Direct na en tot twee weken na de peeling, geen peelings, scrubs gebruiken of soortgelijke behandelingen ondergaan. Eveneens niet in de twee eerste weken: retinol, fruitzuren of producten die deze werkstoffen bevatten; geen aromatherapie of essentiële oliên gebruiken.

Contra-indicaties:
- Keloïdvorming
- Slechte genezing
- Overgevoeligheid voor één van de bestanddelen van de peeling
- Onstekingen/infecties (ook actieve acne en actieve herpes (bijv. koortslip)
- Zwangerschap (i.v.m. verhoogde gevoeligheid voor pigment)
- Beschadigede huid of kort na harsen / gebruik van ontharingscreme.

- Na gebruik van Roaccutane dient men een jaar te wachten.
- Geen ontharingsflitsen binnen 2 maanden na de peeling .
- Mannen dienen zich op de dag van de behandeling niet te scheren i.v.m. wondjes.

Collageen Booster
Het is van groot belang om de opbouw van de nieuwe huid ook van binnenuit te stimuleren en de natuurlijke repairmechanismen van de huid optimaal te activeren door de Collageen Booster Box te gebruiken. Hiermee liefst twee à drie weken voor de peeling te starten. Klik hier voor informatie over de Collageen Booster Box.

Dermakuur-salon in Amsterdam Buitenveldert behandeling op afspraak.
Voor meer informatie kunt u bellen: 020-6425103 of stuur een
email
Skin Repair!