DE BIO MELT METHODE VOOR RIMPELS EN LITTEKENS
Dat de Bio Melt methode werkt, hebben de resultaten bewezen. Door haar grote ervaring als littekenspecialist gebruikt Marjo Horn diverse methodes die anders zijn dan de gebruikelijke rimpelbehandelingen. De Bio Melt methode paste zij oorspronkelijk voornamelijk toe als littekenbehandeling. In de loop der tijd bleek echter dat deze methode ook uitstekend werkte voor rimpels. Vooral van de diepere rimpels op bovenlip - sommige vrouwen noemen het de streepjescode of een rokje - die voor velen vaak erg storend zijn, kunnen met de Bio Melt methode goed worden behandeld. De rimpels daar onstaan veelal door roken en/of overmatig zonnen, waardoor de huid dikker wordt en verhoornt. Met de Bio Melt methode worden prachtige resultaten behaald. Tegenwoordig behandelt Marjo naast de bovenlip ook de kraaienpootjes en de wangen met de Bio Melt Methode. Met deze unieke methode zijn deze rimpeltjes al met enkele behandelingen - soms zelfs maar één behandeling - goed te vervagen. Lees hieronder ervaringen van anderen.

PRIJS VAN DE BIO MELT METHODE TUSSEN € 99,00 EN € 149,00 PER BEHANDELING. MEERDERE BEHANDELINGEN KUNNEN NOODZAKELIJK ZIJN.Bio Melt Methode - Ervaringen van anderen:

Hi Marjo,
Ik wil je even doorgeven dat mijn vriendin eerstdaags contact met je opneemt, want zij wil nu ook nu zij mij heeft gezien met zo'n mooi resultaat. Ik denk dat ik nog wel een keertje nodig heb om de laatste plekjes weg te laten smelten, maar ik ben al heel erg blij zoals het nu is. Eindelijk ben ik blij met mijn 'gladde' bovenlip. Veel liefs, Janneke

Opmerking van Marjo
Janneke zocht al jaren naar een oplossing voor haar bovenlip. Zij had al van alles geprobeerd via allerlei klinieken om de huid tussen neus en bovenlip glad te maken. Laser, Bio Skin Jetting, TCA peelings, maar het resultaat bleef achter omdat de bovenlip sterk verhoornd was en de rimpeltjes daardoor vrij diep waren. Omdat bij de bio melt methode de randjes als het ware worden weggesmolten, heb ik Janneke gelukkig heel goed en naar haar volle tevredeheid kunnen helpen met deze innovatieve methode. Daar doen we het voor!
************
Hallo Marjo,
Eindelijk, eindelijk, eindelijk verlost van mijn storende rimpeltjes op mijn bovenlip. Ik ben echt gelukkig. Mijn lippenstift kan ik nu normaal opdoen en alles ziet er zó gaaf uit. Ik had niet gedacht dat het er ooit nog van zou komen, maar toen ik jou vond op het internet en las over de Bio Melt methode kreeg ik hoop. Nu, ik ben heel erg tevreden met het resultaat. Je zei van te voren dat ik wel een aantal weken rode vlekjes zou houden, maar ik heb je advies opgevolgd om de infrarood lamp te gebruiken. Ik was met twee weken van alles af en in de tussentijd heb ik het heel goed kunnen camoufleren. Ik ben je heel erg dankbaar. Liefs, Marie José
*************
Beste Marjo,
Bij Annette had ik gezien hoe mooi het resultaat van haar behandeling voor de lijntjes van de bovenlip was geworden. Ik heb geen moment getwijfeld om dit zelf ook te gaan doen. Zoals ik je vertelde, heb ik heel veel gerookt, ook heel veel in de zon gezeten. Je vertelde mij dat de huid enigszins verhoornd was. Je was nog mild, want mijn huid was echt verschrikkelijk verhoornd. Na de twee behandelingen ben ik heel blij met mijn gladde bovenlip. Als ik nu met mijn vinger over de huid ga, voelt het zo zacht. Heel veel dank hiervoor!
Hartelijke groet, Jeanette
Opmerking van Marjo
De verhoorning van Jeanette kon inderdaad op geen enkele andere manier dan met de Bio Melt methode weggehaald worden. Microdermabrasie is té weinig voor de bovenlip. Ik ben altijd weer blij als we deze huid kunnen aanpakken met deze mooie methode.

Prijslijst Dermakuren
Bel ons voor informatie
Email Dermakuren

De Bio Melt Methode
voor de bovenlip

Lijntjes op de bovenlip ervaren de meeste vrouwen als storend. Het hoort gewoon niet bij hen, zeggen ze. En daarom willen ze er vanaf. Velen hebben vaak al een lange zoektocht naar een oplossing voor hun probleem achter de rug en hebben meerdere behandelingen elders gehad, voordat ze in de Dermakuur-praktijk terecht komen. De klachten van de meeste dames is, dat fillers niet werkten of ze kregen er een vreemdgevormde bovenlip van, het zogenaamde 'Duck-mondje'. Dat werkt niet voor hen. Met de Bio Melt methode zijn deze rimpeltjes met enkele behandelingen goed te vervagen.

De Bio Melt Methode
voor kraaienpootjes

Tegenwoordig behandelt Marjo ook met veel succes kraaienpootjes. De meeste mensen hebben geen enkel probleem met kraaienpootjes, want lachrimpeltjes geven expressie aan een gezicht. Toch, wanneer de rimpels al te diep worden, kan het voor sommigen ook wel wat minder, wordt er vaak gezegd. De Bio Melt methode is dan een mooie oplossing, omdat er heel plaatselijk gewerkt wordt. De smelt-methode werkt als een zeer heftige peeling, maar omdat niet het hele gezicht behandeld hoeft te worden, ervaren de meeste mensen de Bio Melt methode als veel minder belastend.

De Bio Melt methode
voor de wangen en (acne)littekens

Ook acnelittekens en andere littekens met scherper randjes en deukjes kunnen worden behandeld met de Bio Melt methode. Veel mensen met littekens klagen over het feit dat ze bij een bepaalde lichtval het litteken beter zien. Dat komt dat doordat een litteken vaak scherpe randjes heeft waar de huid beschadigd is. Vooral door het uitknijpen van puistjes ontstaan deze littekens, maar ook door ongevallen met glas of door diepe schaafwonden, kunnen littekens ontstaan. Met de Bio Melt methode wordt de huid geegaliseerd waardoor er minder schaduw valt op het litteken en in geval er een deukje aanwezig is kan dit worden gerepareerd met de naaldmethode.

Onderstaande Facelift à la Carte kaart is speciaal voor thuisgebruik ontwikkeld door Marjo Horn

Facelift à la Carte bestellen

CELLEN DIE JONG BLIJVEN, GAAN VÉÉL LANGER MEE!
Kunnen we couperose voorkomen? En osteoporose en een hoge bloeddruk?
Ik streef ernaar om mijn cellen zo jong mogelijk houden. Dat doe ik zelf met voeding. Ik haal alle voedingsmiddelen uit het boekje Welke vitamines doen het voor mij? Daar staan niet alleen alle vitamines in, maar ook mineralen en de essentiële aminozuren. Ik haal er zelfs uit hoe ik couperose kan voorkomen en ouderdomsvlekken en ook reumatische klachten. De bloeddruk laag houden is ook zo'n dingetje als we ouder worden. Je kunt er een pilletje voor nemen, maar daar kies ik niet voor. Daarbij wil ik mijn hersenen graag zo lang mogelijk gezond houden. Ik kwam erachter dat wetenschappers ontdekten dat er zoveel voedingsmiddelen zijn om dementie, de ziekte van Alzheimer of Parkinson te bestrijden. Als je dat weet, is de keuze snel gemaakt. Daarom probeer ik dat soort ouderdomsziektes zoveel mogelijk te voorkomen. Handig is het. En ja, het boekje is nog steeds € 9,95. Bestellen via www.topkuur.nl of via Bol.com

Het boekje 'Welke vitamine doen het voor mij?

Verjong je huid nieuwsbrief

Facelift à la Carte - Marjo Horn

Facelift à la Carte én Balans à la Carte zijn te koop via Bol.com
Meer....

Als je meerdere kaarten wilt kopen, bijvoorbeeld om aan vriendinnen of vrienden te geven, zijn er in de Alacarte-shop leuke kortingen! Meer....

.

Balans à la Carte is voor emotionele balans. Voor kinderen, jong volwassenen, maar ook voor volwassen die niet lekker in hun vel zitten. Meer....