DE SUBSKIN TREAT IS ÉCHT EEN TRACTATIE VOOR JE HUID...

WAT JE MET DE SUBSKIN TREAT BEREIKT?
Optimale huidverbetering, doordat net onder de huid wordt gewerkt met de speciale microneedling pen, met vitamines, hyaluronzuur én collageen. Daarvoor wordt de huid op een speciale manier gemasseerd, een diepte massage die niet pijnlijk is, maar heel effectief. Afvalstoffen worden afgevoerd, waardoor plaatsgemaakt wordt voor de voedingsstoffen. Cellen blijven jong door deze methode. Want... doorbloeding is voeding.

LIEVER GEEN FILLERS OF BOTOX EN TOCH VERJONGEN?
Wanneer je ervoor kiest om op een heel natuurlijke manier de huid te verjongen, zonder inspuitingen en zonder botox, is de Sub Skin Treat dé methode hiervoor. Ze doen het allemaal tegenwoordig. Veel vrouwen, maar ook mannen kiezen ervoor, omdat de huid er enorm van opknapt, zonder dat het gezicht vervormd wordt. Er wordt niet alleen gewerkt wordt met geavanceerde apparatuur, waarbij pal onder de opperhuid wordt gewerkt, maar tevens met een fantastische peeling én daarnaast met diepte massage, waardoor de huid weer helemaal gaat stralen. Tevens wordt de huid behandeld met vitamines, zoals vitamine A, C, D en zink plus hyaluronzuur en collageen. Deze producten worden ingesluisd met ultrageluidsgolven (ultrasound) voor een optimaal resultaat.

NIET ALLEEN TEGEN HUIDVEROUDERING MAAR OOK VOOR DE GROVERE PORIËN

Naast perfecte huidverbetering en het vervagen van fijne of diepere lijntjes, zorgt de SubSkin Treat ook voor verfijnen van grove poriën, bijvoorbeeld op de wangen of op de neus. De meer heftige versie van deze deze methode wordt met veel succes ingezet bij diepe of minder diepe acne-littekens of operatie-littekens van bijvoorbeeld een buikwandplastiek, keizersnede of andere operaties.Zie de Bio Sub Skin methode.

VOOR WIE IS DEZE SUB SKIN TREAT GESCHIKT?
Omdat deze methode voor alle huidtypes geschikt is, is hij ook geschikt voor alle leeftijden en niet alleen voor veertigers of vijftigers. We ontvangen veel dames van over de zestig en zeventig voor deze mooie behandeling. En niet zelden komen er na een tijdje ook dochters of partners voor een Sub Skin Treat.

Ja, ook voor de mannenhuid is deze methode uiterst geschikt!

WAT GEBEURT ER TIJDENS EEN SUPERSUBSKIN TREAT?
Allereerst is er de peeling. Deze wordt in goed overleg aan ieders huidtype aangepast. Daarna komt de Ultra Skin Pen-behandeling. Dit apparaat zorgt ervoor dat heel fijne naaldjes razendsnel, maar heel gecontroleerdin de huid worden gebracht. De diepte hangt van de huid af en het gewenste resultaat. Deze speciale microneedlingbehandeling wordt nogal intensief uitgevoerd, afhankelijk van de gevoeligheid van de huid. De meeste mensen ervaren geen pijn. En voor diegenen die heel gevoelig reageren wordt er (met een klein toeslag) gewerkt met een uitstekende verdovingscrème.
Daarna wordt de huid behandeld met ultrageluidsgolven, waarbij het Skinkissed serum gebruikt wordt. In dit rijke serum zit vitamine C, collageen en hyaluronzuur. Daarna wordt de huid nogmaals behandeld met hyaluronzuur en een helende crème, waardoor de huid snel regenereert. Hierdoor wordt het resultaat nóg beter.

Prijslijst Dermakuren aanvragen

WAT MOET IK NA DE BEHANDELING THUIS DOEN?
Voor thuisgebruik wordt zowel het Skinkissed serum aanbevolen als de Infadolan crème voor 's nachts. Voor overdag dien je enige tijd een goed beschermingsfactor te gebruiken als bescherming tegen UV stralen.

KAN IK DIRECT NAAR MIJN WERK?

Na de behandeling is de huid rood. Een voordeel is dat de roodheid supergoed is te camoufleren. De ervaring is dat met het Skinkissed serum de roodheid vrij snel weggaat. Bij sommigen duurt het een dag, bij anderen twee dagen. Heel soms iets langer bij mensen die wat langzamer regeneren.

DE ULTRA SKINPEN ACTIVEERT DE GROEIHORMONEN IN DE HUID, WAARDOOR NIEUWE COLLAGEEN EN ELASTINE WORDT AANGEMAAKT! LEES VERDER OVER DE MEEST GEAVANCEERDE METHODE VAN MICRO NEEDLING.

WAT DOET DE ULTRA SKIN PEN?
De UltraSkinpen is uiterst effectief in het verminderen van fijne lijntjes en rimpels en de frons, het minimaliseren en vervagen van grove poriën, striae, atrofische, chirurgische en acne littekens, maar is tevens uiterst geschikt voor behandeling van huid van de hals, decolleté. Bij de Ultra Skin Pen wordt gebruik gemaakt van een unieke geveerde naaldkop en geautomatiseerde, vibrerende stempel-achtige bewegingen, waardoor de huid op vele manieren verbetert. Door de geavanceerd manier van micro needling, in plaats van schuin in de huid, wordt de naaldjes met de UltraSkinpen absoluut verticaal in de huid gebracht en biedt de UltraSkinpen daarmee een meer gecontroleerde en veiligere methode van behandeling dan met de meeste andere micro-needling apparaten.

Prijslijst Dermakuren aanvragen

Hoe ziet de Skinpen
behandeling eruit?

Vóór de behandeling wordt een hyaluronzuur serum aangebracht op uw huid, waarna de Skinpen over de huid heen gaat. De behandeling zal aanvoelen als kleine prikjes in de huid, welke goed te verdragen zijn. Bij mensen die extra gevoelig zijn kan een verdovingscrème worden gebruikt. Het voorhoofd en de jukbeenderen zijn het meest gevoelig, omdat de huid daar minder vol is.

Hoe ziet de huid er na de behandeling uit?

Afhankelijk van het soort huidoppervlak en het soort behandeling zal de huid er roze/rood uitzien. Bij sommige huidtypen zal dit snel verdwijnen, bij andere huidtypen kan de roodheid enkele dagen aanblijven. Een voordeel is dat de eventuele roodheid zeer goed te camoufleren is. En met het fantastisch Skinkissed serum met vitamine C, collageen en hyaluronzuur is de roodheid vrij snel verdwenen. De Infadolan crème verzacht de huid.

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Het vernuft van deze methode is dat er een proces op gang wordt gebracht, waarbij de groeihormonen die collageen aanmaken geactiveerd worden. Dat proces heeft enige tijd nodig om de gewenste resultaten te bereiken. Na de eerste behandeling zal er gemiddeld na 2-4 weken verbetering zichtbaar zijn. Na de volgende behandelingen wordt het resultaat geleidelijk steeds beter. Het geduld wordt beloond.Onderstaande Facelift à la Carte kaart is speciaal voor thuisgebruik ontwikkeld door Marjo Horn

Facelift à la Carte bestellen

CELLEN DIE JONG BLIJVEN, GAAN VÉÉL LANGER MEE!
Kunnen we couperose voorkomen? En osteoporose en een hoge bloeddruk?
Ik streef ernaar om mijn cellen zo jong mogelijk houden. Dat doe ik zelf met voeding. Ik haal alle voedingsmiddelen uit het boekje Welke vitamines doen het voor mij? Daar staan niet alleen alle vitamines in, maar ook mineralen en de essentiële aminozuren. Ik haal er zelfs uit hoe ik couperose kan voorkomen en ouderdomsvlekken en ook reumatische klachten. De bloeddruk laag houden is ook zo'n dingetje als we ouder worden. Je kunt er een pilletje voor nemen, maar daar kies ik niet voor. Daarbij wil ik mijn hersenen graag zo lang mogelijk gezond houden. Ik kwam erachter dat wetenschappers ontdekten dat er zoveel voedingsmiddelen zijn om dementie, de ziekte van Alzheimer of Parkinson te bestrijden. Als je dat weet, is de keuze snel gemaakt. Daarom probeer ik dat soort ouderdomsziektes zoveel mogelijk te voorkomen. Handig is het. En ja, het boekje is nog steeds € 9,95. . Bestellen via www.topkuur.nl of via Bol.com

Welke vitamines doen het voor mij? Marjo Horn Lifestyle
Klik hier om te bestellen

Het boekje 'Welke vitamine doen het voor mij? is nieuw. Het staat boordevol informatie over vitamines, mineralen, spoorelementen en aminozuren, die we in voeding vinden. Waarom je het zou kopen? Gewoon, omdat er enorm veel in staat. Over de huid kun je veel vinden, maar ook over allerlei kwalen die met voeding vaak te verhelpen zijn. Het boekje Verjong je huid in 21 dagen is opnieuw uitgekomen. De vierde druk is vanaf heden weer verkrijgbaar Passie en Power, leven met hart en ziel is natuurlijk nog steeds beschikbaar .. Alle drie de boekjes zijn te bestellen via www.topkuur.nl of via Bol.com

 

Verjong je huid nieuwsbrief

Facelift à la Carte

Facelift à la Carte én Balans à la Carte zijn te koop via Bol.com
Meer....

Als je meerdere kaarten wilt kopen, bijvoorbeeld om aan vriendinnen of vrienden te geven, zijn er in de Alacarte-shop leuke kortingen! Meer....

.

Balans à la Carte is voor emotionele balans. Voor kinderen, jong volwassenen, maar ook voor volwassen die niet lekker in hun vel zitten. Meer....