Nieuwsbrief oktober 2017


Amsterdam, oktober 2017
Eerdere nieuwsbrieven – oktober 2016, november 2016, december 2016, januari 2017 - maart 2017 - mei 2017 - juli 2017 - augustus 2017

Onderwerpen van deze oktober 2017 nieuwsbrief
- NIEUW SUPER SERUM – VITAMINE C, HYALURONZUUR EN COLLAGEEN
- DERMAPEN/PEELING SPECIAAL OF DE NEW SKIN EXTRA FORMULE
- TCA PEELING ÓÓK PLAATSELIJK, BOVENLIP, WANGEN, KIN, VOORHOOFD
- BOVENLIPLIJNTJES, WAT IS ER AAN TE DOEN?
- WAT KUNNEN WE ZELF? MARIONETLIJNEN OF BOVENLIPLIJNTJES HOE KUN JE ZE ZELF VERMINDEREN?
- DE JADESTEEN, GEBRUIK JE HEM PITTIG GENOEG?
- DE JADESTEEN, ÓÓK VOOR VERSLAPTE ONDERARMEN EN DIJBENEN
- WAT ETEN WE VOOR ONS HART EN VOOR ONZE HERSENEN?
- INFADOLAN OOK VOOR DE HUID VAN DE BORSTEN
- INNERLIJKE BALANS ZORGT VOORR UITERLIJKE BALANS
- EEN FACELIFT …, MAAR OOK EEN OOGLIFT DOE HET ZELF!
- MICRONEEDLING VOOR THUIS


NA EEN ROERIGE ZOMER, IN POSITIEVE ZIN!
Het een na het ander kwam op mijn pad tijdens de afgelopen zomer. Steeds werd ik weer geïnspireerd door mijn klanten en door volgers van de nieuwsbrief. Door alle vragen, ging ik iedere keer op onderzoek uit. En op die manier bleef en blijft het stromen. Eerst ontdekte ik - door een klant - die prachtige Infadolan-crème, toen kwam ik door een vraag van een andere klant op de mooie jadesteen uit en toen ik nog steeds een fantastisch serum zocht met vitamine C erin, heb ik het Skinkissed serum gevonden. En wat bleek? Er zat niet alleen vitamine C in dit serum, maar ook hyaluronzuur en daarbij nog eens collageen. Drie ingrediënten bij elkaar, in één flesje. Precies wat ik wilde. Daarnaast kwam de nieuwe TCA peeling als praktijkbehandeling op mijn pad. Ik vind het zelf fantastisch dat je na deze TCA peeling niet een hele week thuis hoeft te blijven. Ook hoe ik deze TCA peeling combineer met de Dermapen. Dat is de Dermapenpeeling Speciaal ofwel de New Skin Extra Formule. Deze werkt ook geweldig alleen voor de bovenlip. Verderop vertel ik er meer over...

MEER VOLUME IN DE HUID DOOR HET SKINKISSED SERUM...
. Klik hier of in de foto om te bestellen
Het nieuwe serum - SKINKISSED - met vitamine C, hyaluronzuur én collageen.
Sinds enkele weken hebben we het Skinkissed serum opgenomen in de TOPKUUR-shop. Om even te peilen of er belangstelling was had ik het op www.facebook.com/wellnezztv gezet. Nou, dat hebben we geweten. De flesjes waren niet aan te slepen. Binnen de korste keren was de voorraad uitverkocht. En telkens moeten we nieuwe voorraad bestellen. Ik hoorde over dit serum zulke goede verhalen. Dus wilde ik er meer van weten. Nu is de elasticiteit van mijn eigen huid weliswaar al enorm verbeterd met producten als Infadolan crème en de jadesteen. De ingrediënten van Infadolan, zoals vitamine A en D en zink zorgen daar wel voor en de jadesteen zorgt daarnaast voor een optimale doorbloeding, waardoor de cellen geactiveerd en afvalstoffen afgevoerd worden om plaats te maken voor gezond collageen.Toch zocht ik nog iets extra’s. Namelijk vitamine C én iets voor de EXTRA AANMAAK VAN COLLAGEEN. Dat vond ik allemaal in dit serum. En er zit óók hyaluronzuur in. Die combinatie werkt fantastisch. Het is heel zuinig in gebruik. 2 tot 3 druppeltjes zijn maar nodig. Een prachtig product! Wees er snel bij , want net als de Infadolan en de jadesteen, het vliegt de winkel uit.
Klik hier voor meer informatie of om het Skinkissed serum te bestellen

TCA PEELING KUUR - YOUNGER SKIN KUUR - ZONDER ONGEMAKKEN. EN... JE HOEFT GEEN VRIJ TE NEMEN!

Zo blij ben ik met de nieuwe TCA peeling-kuur. En ik niet alleen. De klanten zijn er wég van. Glowing Skin! Dat is het resultaat na 4 behandelingen. Ik kan er geen Nederlandse uitdrukking voor bedenken die dezelfde gevoelswaarde heeft. Glowing Skin zegt het gewoon. En de meesten willen niet eens meer make-up op na de kuur. Zonde van de kleur en de glans van hun huid, vinden ze. Het enorme voordeel van deze TCA peeling is dat je er geen nadelen vanondervindt. Bij de meeste TCA peelings ben je een week niet toonbaar. Bruine vlekken, vellen of velletjes overal.  De familie schrikt zich een hoedje als ze het zien, want het lijkt alsof je verbrand bent. Maar met deze peeling, heb je helemaal geen last van ongemakken. En toch is hij heel pittig. Daarbij hoef je er geen vrij voor te nemen. Na de kuur heb je het gevoel alsof je een nieuw huidje hebt. Een kuur bestaat 4 behandelingen eenmaal per week of eenmaal per twee weken. Losse behandelingen kunnen vanzelfsprekend ook gedaan worden.
Klik hier voor meer informatie over DE YOUNGER FACE/YOUNGER SKIN KUUR
De peeling is uiterst geschikt voor het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en een verslapte buik.


Younger Face TCA kuur

Wanneer je niet in de buurt woont van Amsterdam, dan is het niet zo gemakkelijk om viermaal voor een kuurtje te komen. Hoewel velen het wel doen. De klanten komen uit het hele land. Maar voor de meesten is dat toch te belastend.
Daar is nu een mooie oplossing voor. Dat is de DERMAPENPEELING SPECIAAL, ook de NEW SKIN EXTRA FORMULE genoemd.

WAT IS DE DERMAPENPEELING SPECIAAL? NA ÉÉN BEHANDELING AL FANTASTISCH RESULTAAT!

Voor hen die ver weg wonen, deze behandeling kan eenmalig. Meerdere behandelingen zijn mogelijk met 1 maand tussentijd.
Het is een uiterst innovatieve methode van huidverjonging. Wat je ermee bereikt? Nog meer huidvernieuwing en huidverbetering. Dat komt door de dubbele werking van zowel de Dermapen behandeling als de TCA peeling. Deze twee op zichzelf al prachtige methodes, zijn nu gecombineerd in één behandeling, Daarmee haal je er alles uit wat erin zit. Bij deze bijzondere behandeling wordt de huid enorm geactiveerd om nieuw collageen aan te maken. En… het werkt nog door. Zeker een maand blijft de huid nog werken om nieuw collageen aan te maken. Deze behandeling kan óók plaatselijk. Op de bovenlip, alleen het voorhoofd, alleen de hals of het decolleté. Deze behandeling wordt ook de New Skin Extra Formule genoemd.
Klik hier voor meer informatie www.dermakuur.nl/dermapenpeeling.htm

De Dermapenpeeling speciaal wordt ook dikwijls gecombineerd met de bovengenoemde TCA peeling-kuur van 4 behandelingen. In dat geval wordt de eerste keer de Dermapen gebruikt en bij de vierde keer weer.

Prijslijst Dermakuren Marjo horn


WAT KUNNEN WE ZELF? MARIONETLIJNEN – HOE KUNNEN WE ZE ZELF VERMINDEREN?

Even een tip om marionetlijnen te verminderen. Als je de jadesteen hebt, kun je fantastisch masseren vanaf de kaaklijn naar de mondhoek. Wanneer je nog iets extra’s wilt doen kun je het volgende doen. Je legt de duim– binnen de mond – onder de marionetlijn. Dan wrijf je met de overige vingers pittig vanaf de kaaklijn naar boven. En daarna doe je het precies andersom.
Deze masssage methode is óók super goed voor de bovenlip. Ik zeg altijd: 'Geef rimpeltjes geen kans om te ontstaan!'
En maak vooral gebruik van de jadesteen voor de bovenliplijntjes. Kijk nog even op de gebruiksaanwijzing hoe je het kunt doen! Je mag me ook mailen of bellen. Als je nog meer uitleg wilt hebben...

BOVENLIPLIJNTJES, WAT IS ER PROFESSIONEEL AAN TE DOEN?


- Bio Melt methode voordeel snel resultaat, nadeel een week lang korstjes, daarna nog wat roodheid
- Bio Skin Jetting
voordeel vijf dagen rode streepjes, goed te camoufleren, eenmaal per twee weken
Voor diepere rimpeltjes zijn over het algemeen meerdere behandelingen noodzakelijk.

- Skin Jetting Extra, TCA peeling met Bio Skin Jetting in één behandeling in combinatie met Skinkissed serum, heel snel herstel.
- Dermapen/TCA peeling,
enkele dagen roodheid, goed te camoufleren, mag eventueel eenmaal per maand
Voor diepere rimpeltjes zijn over het algemeen meerdere behandelingen noodzakelijk.

 DE JADESTEEN, GEBRUIK JE HEM WEL PITTIG GENOEG? 

Als je denkt dat de jadesteen zijn werk niet optimaal doet, dan zou het kunnen dat je hem veel pittiger mag gebruiken. Je mag echt wel wat druk zetten op de jadesteen. Laat de huid maar flink rood worden. Dan werkt hij het best. Alleen in het begin wat rustig aan doen om de huid eraan te laten wennen. Maar daarna mag er best een stevige druk uitgeoefend worden. Lees hieronder over de jadesteen voor de onderarmen en de dijbenen.
De jade steen kost € 14,95. Klik hier om de jade-steen te bestellen
Klik hier voor een Youtube filmpje over gebruik van de jadesteen.

WEET JE DAT JE DE JADESTEEN OOK HEEL GOED IS VOOR VERSLAPTE ONDERARMEN?
De jadesteen is niet alleen geweldig voor het gezicht en de hals en het decolleté. Je kunt er net zo gemakkelijk andere delen van het lichaam mee behandelen. Zoals bijvoorbeeld  wat verslapte bovenarmen. Naarmate we ouder worden, gaan de armen bij de meeste vrouwen wat strakheid verliezen en dat is jammer. Eigenlijk moeten we jong beginnen, dan kunnen we een hoop voorkomen. Maar herstellen kan natuurlijk altijd. Gewoon de armen masseren met de jadesteen tijdens tv kijken. En wat te denken van de dijbenen? Het mooie van de jadesteen is, je koopt hem eenmalig. Je kunt er verder je levenlang mee doen. Tenzij je hem laat vallen. Dus wel voorzichtig, want daar kan hij niet tegen. Al met al echt een aanrader voor iedereen!

Klik in de foto of klik hier om de jade-steen te bestellen

WAT ETEN WE VOOR ONS HART EN VOOR ONZE HERSENEN?
Vitamine K2, bijvoorbeeld. Waar het in zit? Lees het in: 'Welke vitamines doen het voor mij?' Vorige week stond in de krant dat volgens onderzoek aan de eerder genoemde universiteit de hersenfuncties van hartpatiënten sneller achteruit naarmate ze ouder worden vergeleken met gezonde mensen. Reden temeer om ons hart zo gezond mogelijk te houden. We krijgen ons hart maar eenmaal. Daarom ben ik er zuinig op. Zeker eenmaal per jaar even cholesterol laten checken bij de huisarts. Dat vind ik belangrijk. Want als het LDL te hoog is kunnen we bijsturen. Door bijvoorbeeld minder kaas te eten en minder verzadigde vetten zoals in koek, gebak, ijs, junk food, enz. En juist wel meer goede vetten eten zoals in zalm en lijnzaad. Daarbij goed op onze vitamine inname letten. Wereldwijd werken artsen met hogere vitamine K2 doseringen bij hart- en vaatziekten. Gebleken is dat het lichaam in veel gevallen niet voldoende K2 aanmaakt, waardoor tekorten en daardoor gebreken ontstaan. In Welke vitamines doen het voor mij?' staat beschreven dat wetenschappers aan de universiteit van Maastricht aantonen dat vitamine K2 aderverkalking kan voorkomen en tevens verstijfde bloedvaten weer elastisch kan maken. Nou dan is de keuze snel gemaakt. Dagelijks voedingsmiddelen eten met voldoende vitamine K2 dus. Kleine moeite. Nietwaar? In 'Welke vitamines doen het voor mij?' staan alle voedingsmiddelen met hun bouwstoffen, vitamines, mineralen en aminozuren, op een rij met hun waardes per 100 gram en hun voordelen qua gezondheid. Gewoon een handig naslagwerk.
De prijs van dit boekje is € 9,95. Een MUST-HAVE in ieder gezin!
Klik in de foto om te bestellen.
DE VOEDINGSGIDS BESTELLEN VIA DE BOEKWINKEL ISBN 9789078923091 KAN OOK

INNERLIJKE BALANS ZORGT OOK VOOR UITERLIJKE BALANS!

1. VOOR INNERLIJKE BALANS
- Welke vitamines doen het voor mij? – innerlijke en uiterlijke balans met voeding; helpt bij kwalen
- Passie en Power, leven met hart en ziel – innerlijke balans met tips om het roer om te gooien
- Balans à la carte – innerlijke balans met Bach bloesemremedies
- Feng Shui à la carte – balans in het huis, hoe plaats je de meubels voor een betere energie?

2. VOOR UITERLIJKE ÉN INNERLIJKE BALANS

- Verjong je huid heeft alweer de vijfde druk – uiterlijke balans met voedingsprogramma

3. VOOR UITERLIJKE BALANS
- Facelift kaart – uiterlijke balans zonder voedingsprogramma met de ooglift


Klik in de betreffende publicatie voor directe informatie of klik op het onderstaande TOPKUUR logo om alles in één keer te zien.
Topkuur Lifestyle Klik in het TOPKUUR- logo voor meer informatie

DE MTS ROLLER MAG DAGELIJKS WORDEN GEBRUIKT - MAAR HET HOEFT NIET!

Een van mijn trouwe klanten kwam deze week in de praktijk. Ze straalde. Ze doet heel veel zelf thuis. Zo ook rollen met de MTS roller. Dagelijks voordat ze naar haar werk gaat. Ze vertelde me dat ze het gevoel heeft dat ze de cellen daarmee dát geeft wat ze nodig hebben. Aan haar stralende huid kon ik zien dat ze gelijk had. De huid wordt hiermee zo geactiveerd dat endorfines worden aangemaakt. Omdat deze MTS roller niet te diep gaat, maar net diep genoeg om de cellen te activeren, kun je deze gemakkelijk dagelijks toepassen. Het geeft net dat extraatje aan de huid, waardoor deze gaat stralen. Heb je de MTS roller nog niet? Je kunt hem hier bestellen. Je kunt hem ook om de dag gebruiken. Je kunt er zélfs voor kiezen om de ene dag de Jade-steen te gebruiken en de andere dag de MTS roller. Dat doe ik zelf. Alles is mogelijk.
Klik hier voor de beschrijving of om te bestellen.
Klik in de foto of klik hier om de MTS roller te bestellen

INFADOLAN, DE WONDERCRÈME IS WEER OP VOORRAAD. ZORG DAT JE ER SNEL BIJ BENT WANT HET GAAT RAZENDSNEL.
Ja die Infadolan crème. Wie gebruikt hem niet? Iedereen is er dol op. Vooral omdat het ook een leuke prijs is voor zoveel toegevoegde waarde. Hij is vet. Dat wel. Maar daar klaagt eigenlijk niemand over. Want soms kan de vette huid ook droog zijn en dan werkt deze crème als een soort neutralisator. Zelf gebruik ik hem alléén ’s nachts. Om de nacht. Want anders is het me teveel. De andere nacht gebruik ik avocado-olie. Ik kan eigenlijk niet meer zonder Infadolan. Je voelt dat het de huid voedt. Dat komt omdat er vitamine A en D in zit. En zink. Drie ingrediënten die de huid nét dat extra zetje geven om te regenereren. Heerlijk!

Klik hier voor de beschrijving van Infadolan-crème


HET SKINKISSED SERUM WERKT NIET ALLEEN TEGEN VEROUDERING MAAR IS ÓÓK HEEL GOED VOOR DE ONRUSTIGE HUID!

Een van mijn trouwe klanten (half veertig) komt altijd bij me om haar huid schoon te laten maken. Veel onrust, mee-eters, onderhuidse bultjes, pukkeltjes. Deze week kwam ze voor de TCA peeling. Gewoon voor een flinke opfrisbeurt. Tot mijn verwondering was er geen mee-eter meer te bespeuren, geen pukkeltjes, geen puistjes. 'Wat heb je gedaan,' vroeg ik. 'Dat komt door jouw Skinkissed serum,' antwoordde ze. 'We gebruiken het met zijn drieën. En mijn dochters zijn óók helemaal gaaf!' Ze was heel gelukkig net als haar dochters. Daar word ik blij van. Voor en na foto's op aanvraag beschikbaar. Mail naar info@dermakuur.nl en vraag ernaar.
Klik hier om het Skinkissed serum te bestellen

Welke vitamines doen het voor mij? Marjo Horn


Prijslijst Dermakuren Marjo horn
Als je vragen hebt, kun je me altijd mailen of bellen op 020-6425103
Fijne dag en hartelijke groet,
Marjo Horn

Natuurlijk kun je me ook volgen of vrienden met me worden op onderstaande social media. Klik gewoon in het betreffende logo. Ik zie je graag.
Instagram The Anti Aging CoachFacebook.com/wellnezztv Twitter.com/marjohornyoutube.com/marjohornlinkedin.com/in/marjohorn

Facelift à la Carte

Facelift à la Carte én Balans à la Carte zijn te koop via Bol.com
Meer....

Als je meerdere kaarten wilt kopen, bijvoorbeeld om aan vriendinnen of vrienden te geven, zijn er in de Alacarte-shop leuke kortingen! Meer....

.

Balans à la Carte is voor emotionele balans. Voor kinderen, jong volwassenen, maar ook voor volwassen die niet lekker in hun vel zitten. Meer....