Nieuwsbrief mei 2017


Amsterdam, mei 2017
Eerdere nieuwsbrieven – oktober 2016, november 2016, december 2016, januari 2017 - maart 2017

Onderwerpen van deze mei 2017 nieuwsbrief
- JONG ZIJN IS GEEN KUNST, JONG BLÍJVEN IS EEN ANDER VERHAAL!
- CELLEN DIE JONG BLIJVEN, GAAN VÉÉL LANGER MEE!
- DE ZOMER KOMT ERAAN, WAT DOEN WE MET ONS DECOLLETÉ? MASSEREN!
- OOK EEN FACELIFT, OOGLIFT EN HALSLIFT DOEN WE ZELF
- HET NIEUWE BOEK 'MASTERPLAN HUID & HAAR' VAN PIM CHRISTIAANS
- MESOTHERAPIE, EEN MOOIE KUUR MET VITAMINES EN 32% HYALURONZUUR
- BIO SKIN JETTING, NIET NIEUW NATUURLIJK, MAAR WEL EEN NIEUWE METHODE

JONG ZIJN IS GEEN KUNST, JONG BLÍJVEN IS EEN ANDER VERHAAL!

Vanzelfsprekend gaat het niet over die paar rimpeltjes. Ze komen of ze komen niet. Velen gaan tegenwoordig een shot botox halen en dan zijn de rimpeltjes compleet verdwenen. Dat doe ik niet. Ik pieker er zelfs niet over. Natuurlijk wil ik wel een beetje 'in shape' blijven. Daarom doe ik de Facelift à la Carte oefeningen en de massages en hier en daar soms wat Bio Skin Jetting en vitamine micro-injecties. Hieronder meer daarover. Maar hier gaat het voornamelijk over ons lichaam. Het gaat erom dat bijvoorbeeld de organen, zoals de lever, de nieren, de milt, het hart en niet te vergeten de bloedvaten zo jong mogelijk blijven, zodat we de dingen kunnen blijven doen die we leuk vinden. Dat we snel weer genezen als er iets mis gaat. Zoals toen ik afgelopen februari struikelde en mijn pols brak.Ondanks alles voelde ik me gelukkig zó fit, dat ik kon blijven werken. En binnen twee maanden was alles weer bij het oude. Is dat een verdienste? Nee hoor, het is een keuze.

CELLEN DIE JONG BLIJVEN, GAAN VÉÉL LANGER MEE!
Kunnen we couperose voorkomen? En osteoporose en een hoge bloeddruk?
Ik streef ernaar om mijn cellen zo jong mogelijk houden. Dat doe ik zelf met voeding. Ik haal alle voedingsmiddelen uit het boekje Welke vitamines doen het voor mij? Daar staan niet alleen alle vitamines in, maar ook mineralen en de essentiële aminozuren. Ik haal er zelfs uit hoe ik couperose kan voorkomen en ouderdomsvlekken en ook reumatische klachten. De bloeddruk laag houden is ook zo'n dingetje als we ouder worden. Je kunt er een pilletje voor nemen, maar daar kies ik niet voor. Daarbij wil ik mijn hersenen graag zo lang mogelijk gezond houden. Ik kwam erachter dat wetenschappers ontdekten dat er zoveel voedingsmiddelen zijn om dementie, de ziekte van Alzheimer of Parkinson te bestrijden. Als je dat weet, is de keuze snel gemaakt. Daarom probeer ik dat soort ouderdomsziektes zoveel mogelijk te voorkomen. Handig is het. En ja, het boekje is nog steeds € 9,95. Ondanks dat verschillende partijen het duurder wilden maken, heb ik mijn poot stijf gehouden. Het blijft onder een tientje. € 9,95 is het en blijft het voorlopig.
Welke vitamines doen het voor mij? Marjo Horn Klik in de foto of klik hier om het boekje te bestellen

DE VOEDINGSGIDS BESTELLEN VIA DE BOEKWINKEL ISBN 9789078923091 KAN OOK
OF  KOOP HET VIA BOL.COM - KLIK HIERVOOR IN DE ONDERSTAANDE BANNERDE ZOMER KOMT ERAAN - WAT DOEN WE MET ONS DECOLLETÉ? MASSEREN!
In mijn boek Verjong je huid in 21 dagen heb ik daarover geschreven. Degenen die het hebben, weten misschien nog dat ik mijn decolleté verbrandde. Door de zon. Ik was ongeveer 34 jaar. We woonden indertijd in Florida. Naast het zwembad ben ik in slaap gevallen. Mijn huid was geroosterd! Ik was er helemaal kapot van. Dat komt nooit meer goed, dacht ik. Nou, zeker wel. Ik heb gewoon bindweefselmassage toegepast. Hoe dat doet? Ga op je bed liggen. Leg je handen plat met handpalmen tegen de huid aan, op de bovenrand van je borsten. De vingertoppen wijzen naar elkaar. Nu wrijf je met stevige druk de handen naar buiten, richting de schouders. Kijk in het boek Verjong je huid of op de Facelift à la Carte naar de massage voor het voorhoofd. Het gaat ongeveer op dezelfde manier.

VERJONG JE HUID IN 21 DAGEN - KLIK IN DE FOTO OF HIER OM TE BESTELLEN

OOK EEN FACELIFT, EEN OOGLIFT EN EEN HALSLIFT DOE JE ZELF!

In Verjong je huid in 21 dagen of op de Facelift à la Carte kaart, vind je alle massages en oefeningen die je nodig hebt om de originele gezichtsvorm zoveel mogelijk te behouden. Maar ook om de oogleden weer op te trekken te maken én de hals glad te maken.
Facelift à la Carte Marjo Horn FACELIFT ÀLA CARTE - EEN FACELIFT, OOGLIFT, HALSLIFT DOE JE ZELF!

HET NIEUWE BOEK 'MASTERPLAN HUID & HAAR'

Het is er. Het nieuwe boek van Pim Christiaans. Masterplan huid en haar is met veel vaart geschreven door een team van journalisten en artsen die gespecialiseerd zijn in gezondheid en beauty. Ruim dertig topexperts hebben aan Masterplan huid en haar, 100% natuurlijk mooi, mee gewerkt. Achterin het boek staat een interview met mij.
Masterplan Huid & Haar Bestellen via Bol.com vóór 23.00 uur, morgen in huis.

WAT IS NIEUW IN DE DERMAKUURPRAKTIJK?


MESOTHERAPIE, EEN MOOIE KUUR MET VITAMINES EN 32% HYALURONZUUR. MICRO-INJECTIES VOOR HUIDVERJONGING!
Mesotherapie Dermakuurpraktijk Marjo Horn Klik in de foto voor meer informatie
Bij de mesotherapie worden vitamines, mineralen, aminzuren en hyaluronzuur ingespoten met het product Skinko E. Vroeger was mesotherapie met naalden nogal pijnlijk. Dat lag soms aan het materiaal, maar het kon ook aan de naaldjes liggen. Met mijn nieuwe methode is de mesotherapie heel gemakkelijk te doen. Sommige plekjes zijn wat pijnlijker dan andere, zoals bijvoorbeeld de bovenlip. Maar daar is wel wat aan te doen, hoor. Daar gebruiken we gewoon wat verdovingscrème.

BIO SKIN JETTING, NIET NIEUW NATUURLIJK, MAAR WEL EEN NIEUWE METHODE
Deze methode pas ik al 17 jaar dagelijks toe in mijn praktijk. Het kan prachtig werken. Maar het moet goed worden gedaan, anders werkt het niet of in ieder geval minder. Dat is zonde, want het is niet goedkoop. En je wilt waar voor je geld. Omdat ik het zelf al jaren heel intensief doe en ook veel op littekens toepas (in dat geval is het een vorm van subscission), weet ik precies wat de huid kan hebben. En dat is belangrijk!
WAT IS NIEUW? Sinds enige tijd pas ik een nieuwe methode toe, die veel minder pijnlijk is. Daarom kan ik nóg intensiever werken. De klanten zijn er superblij mee en ik vanzelfsprekend ook.
BIO SKIN JETTING PROBEREN? Dat kan deze zomer. Doe gewoon eens één rimpel die je enorm stoort, bijvoorbeeld één op je voorhoofd of één op je bovenlip of één rimpel die van de mondhoek naar de kaaklijn loopt. Dat kan nu voor € 10,00 per lijntje.
Bio Skin Jetting Klik hier voor meer informatie.

BIO MELT METHODE VOOR DIEPE RIMPELS OP DE BOVENLIP
Deze methode kun je het best in de winter doen. Hij is geschikt voor diepere rimpels op de bovenlip. Hormonale schommelingen en of teveel zon kunnen er soms voor zorgen dat de huid op de bovenlip sterk verhoornd raakt. Dat betekent dat de huid wat dikker wordt waardoor rimpeltjes ontstaan. Soms ook door roken. Bij de bio melt methode wordt een dun laagje van de huid gesmolten, waardoor de huid strakker wordt. Klik hier voor meer informatie over de Bio Melt Methode..

DE DERMAPEN DOET ZIJN WERK GOED! ADVANCED SKIN NEEDLING.
De Dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijkop een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. Klik hier voor het aanvragen van de prijslijst van de behandelingen.

NOG STEEDS EEN GROOT SUCCES BIJ TOPKUUR ONLINE!
Naast de boeken en de kaarten de Infadolan crème en de MTS roller en de booster box.

INFADOLAN, DE WONDERCRÈME IS WEER OP VOORRAAD. ZORG DAT JE ER SNEL BIJ BENT WANT HET GAAT RAZENDSNEL.
De crème is vet, dat klopt. Maar daar klaagt toch niemand over. Iedereen is er enthousiast over, omdat deze crème voor de nacht en/of na een behandeling met de MTS roller zo voedend is. Na iedere nieuwsbrief vliegen de tubes de deur uit. En dat loopt nog altijd door. Maar op dit moment hebben we gelukkig weer voorraad.
De ervaring leert echter: het gaat snel! Klik hier om te bestellen
Infadolan crèmeKlik hier voor de beschrijving van Infadolan-crème

GA JE OOK WEER ROLLEN VOOR EEN MOOIE, GAVE HUID?
Gewoon doen. Heb je de MTS roller nog niet. Je kunt hem hier bestellen.
MTS ROLLER
Klik hier voor de beschrijving


Welke vitamines doen het voor mij? Marjo Horn


Prijslijst Dermakuren Marjo horn
Als je vragen hebt, kun je me altijd mailen of bellen op 020-6425103
Fijne dag en hartelijke groet,
Marjo Horn

Natuurlijk kun je me ook volgen of vrienden met me worden op onderstaande social media. Klik gewoon in het betreffende logo. Ik zie je graag.
Instagram The Anti Aging CoachFacebook.com/wellnezztv Twitter.com/marjohornyoutube.com/marjohornlinkedin.com/in/marjohorn

Facelift à la Carte

Facelift à la Carte én Balans à la Carte zijn te koop via Bol.com
Meer....

Als je meerdere kaarten wilt kopen, bijvoorbeeld om aan vriendinnen of vrienden te geven, zijn er in de Alacarte-shop leuke kortingen! Meer....

.

Balans à la Carte is voor emotionele balans. Voor kinderen, jong volwassenen, maar ook voor volwassen die niet lekker in hun vel zitten. Meer....