Nieuwsbrief juli 2017


Amsterdam, juli 2017
Eerdere nieuwsbrieven – oktober 2016, november 2016, december 2016, januari 2017 - maart 2017 - mei 2017

Onderwerpen van deze juli 2017 nieuwsbrief
- DANK AAN MIJN KLANTEN EN VOLGERS VAN DE NIEUWSBRIEF!
- OOK DE BUITENKANT KOMT AAN BOD!
- EEN MOOIE, STRAKKE HUID MET JADE!
- WAT DOET DE JADE STEEN NOG MEER? - EEN TENNISARM OF EEN RSI...
- HOE KRIJG JE EEN GLAD DECOLLETÉ?
- WAT IS EEN DERMAKUUR?
- WAT KUN JE THUIS ZELF ALLEMAAL DOEN?
- PASSIE EN POWER, LEVEN MET HART EN ZIEL
- DE DERMAPEN, MICRONEEDLING IN DE DERMAKUUR-PRAKTIJK
- MTS ROLLER, MICRONEEDLING VOOR THUIS
- INFADOLAN, EEN WONDER VOOR DE HUID

DANK JE WEL!

Graag wil ik mijn klanten en fans bedanken voor hun vragen over huidverbetering en meer... Want juist door hen, wordt ik aangezet om door te gaan en te zoeken naar methodes en oplossingen voor bepaalde problemen. En ook al hoor je een tijdje niets van mij, ik zit (natuurlijk) niet stil. Dagelijks zoek ik – meestal op verzoek dus van mijn klanten én de fans -  wat goed is voor onze huid en ons hele lichaam. Vandaar dat ik vorig jaar, een héél jaar bezig ben geweest met alle wetenschappelijke rapporten door te werken en te verzamelen om 'Welke vitamines doen het voor mij?' zó duidelijk mogelijk te maken. Zodat iedereen er iets aan heeft. De klanten zweren bij dit boekje. Een must-have noemen ze het. Leuk om te horen. Het komt voornamelijk omdat er nogal wat oplossingen met voedingsmiddelen in staan voor diverse kwalen. Niet alleen voor huid- en haarproblemen, maar ook wat je onder meer tot je kunt nemen om de bloedvaten te versterken. Daardoor kan het hart beter gaat functioneren en kunnen problemen dikwijls worden voorkomen of in sommige gevallen genzezen. (Een prachtig resultaat van een onderzoek van de Universtiteit van Maastricht). Het boekje staat boordevol met dergelijke tips. De prijs is nog steeds € 9,95.
Vooral veel bestellingen vanuit Rotterdam...
Wat ons opvalt is dat we vooral uit de stad Rotterdam veel bestellingen krijgen voor dit handige vitamineboeje. We weten niet hoe dat komt, maar we vinden het wel heel bijzonder. Vermoedelijk wonen daar veel fans van het boekje. Mensen die het doorvertellen aan anderen. Mond-tot-mond reclame dus. Al deze mensen wil ik bij deze heel graag bedanken hiervoor. Maar vanzelfsprekend ook alle andere mensen in Nederland en België, waar dit kleine boekje ook heel veel wordt gekocht. Dank jullie wel allemaal!
Meer op www.topkuur.nl/vitamineboekje
Welke vitamines doen het voor mij? Marjo Horn
Klik in de foto of klik hier om het boekje te bestellen
.
DE VOEDINGSGIDS BESTELLEN VIA DE BOEKWINKEL ISBN 9789078923091 KAN OOK
OF  KOOP HET VIA BOL.COM - KLIK HIERVOOR IN DE ONDERSTAANDE BANNEROOK DE BUITENKANT KOMT AAN BOD!

Vanzelfsprekend ben ik óók met de buitenkant bezig. Ons gezicht is tenslotte ons visitekaartje. Steeds weer onderzoek en test ik kleinere of grotere apparaatjes of andere gereedschappen om de huid te verfraaien. De meeste klanten en volgers van mijn nieuwsbrief kennen de MTS roller wel die geadviseerd wordt door Dr. Lance Setterfield. Een schitterend apparaatje. En de Facial Flex die nog altijd een prachtig hulpmiddel is voor velen. Maar nieuw in mijn praktijk en voor thuisgebruik is de jade steen. Lees hieronder mijn eigen ervaringen.
Jade-steen voor huidverbetering

EEN MOOIE, STRAKKE HUID MET DE JADE STEEN - DOE HET ZELF METHODE

Voor het - gezicht – hals – decolleté. Een wat te denken de onderarmen...?
Beter laat dan nooit! Al jaren had ik een mooie jade steen in huis. Ooit van een vriendin gekregen die naar China was geweest. Ik had er eigenlijk nooit wat mee gedaan. Totdat ik een vraag kreeg van één van mijn klanten of ik een tip had om als hulpstuk te gebruiken bij de behandeling van haar huid. In eerste instantie adviseerde ik haar natuurlijk de MTS roller, omdat met microneedling zulke prachtige resultaten behaald worden. Maar ze wilde liever geen naaldjes gebruiken. Ik ging erover nadenken wat ik haar kon adviseren. Toen heb ik het jade handstuk er weer eens bijgehaald. En ja hoor, ik was meteen verkocht. Wat een heerlijke manier van huidverbetering is dat. Je kunt er rimpeltjes mee vervagen en littekentjes. Ik gebruik hem rond ogen, de mond en trek hem driemaal langs de kaaklijn. Dan driemaal langs de onderkant van de wangen en zo naar boven. Eigenlijk gebruik ik de methode van de massage die op Facelift à la Carte staan. En het werkt! Zelf gebruik de steen met biologische avocado-olie, omdat ik daar gek op ben. Maar je kunt de jadesteen met iedere andere goede olie gebruiken. Ik doe de behandeling om de dag en merk dat de wangen steviger worden en de kaaklijn strakker en ook de hals wordt prachtig doorbloed. Voor het decolleté en de onderarmen werkt het ook prima.
De jade steen kost € 14,95.  Meer op www.topkuur.nl/jadesteen
Jade-steen voor huidverbetering Klik in de foto of klik hier om de jade-steen te bestellen

DE JADE STEEN ZOU ZELFS NOG MEER DOEN...
Volgens de bericht - ik heb er zelf nog geen ervaring mee - zou een tennisarm of een RSI ook baat hebben bij de behandeling met de jade-steen. De doorbloeding die ontstaat bij de behandeling met de steen zorgt ervoor dat afvalstoffen worden afgevoerd en de aanvoer van vers bloed de spieren en de huid regenereert. Doorbloeding geeft voeding. Maar... doe het natuurlijk alléén in overleg met een arts.
Klik hier om de jade-steen te bestellen

HOE KRIJG JE EEN GLAD DECOLLETÉ?
In de vorige nieuwsbrief gaf ik de tip hoe je het decolleté kunt behandelen. Het is leuk om te horen dat velen mijn tip ter harte hebben genomen. Als je het toch moeilijk vindt of  als je wilt leren om zelf bindweefselmassage toe te passen, raad ik je aan om eens één behandeling te doen in de Dermakuur-praktijk. Dan voel je hoe pittig het kan en wat de beste methode is hiervoor.
Een behandeling van driekwartier kost € 59,00.
Lees meer op www.dermakuur.nl/bindweefselmassage.htm
Bindweefselmassage  decolleté bij Dermakuurpraktijk www.dermakuur.nl/bindweefselmassage.htm

WAT IS EEN DERMAKUUR?

Een Dermakuur is een kuur van 4 tot 5 behandelingen waarbij de huid wordt opbouwd. Een losse behandeling kan ook. Bij de Dermakuur behandeling wordt gewerkt met diepe bindweefselmassage, samen met ultrageluidsgolven, waarbij ik pure hyaluronzuur insluis. Met deze methode begon ik 15 jaar geleden en ik doe het nog steeds. Waarom? Omdat mijn klanten er enorm tevreden over zijn. Sommige mensen denken dat bindweefselmassage pijnlijk is of ze hebben ervaringen met blauwe plekken. Ik denk dat ze dan iets té hardhandig zijn aangepakt. En dat is absoluut niet nodig om geweldige resultaten te bereiken. Wist je dat mijn klanten juist komen voor een Dermakuur-behandeling als ze de volgende dag een bijzondere afspraak hebben? De huid wordt er 'plumpy of juicy' van zoals de Engelsen zeggen. Ik noem het sappig. Een sappig huidje straalt. Daardoor voelen mensen zich beter en daarom zijn de Dermakuur-behandelingen nog altijd een groot succes. www.dermakuur.nl/dermakuren.htm

WAT KUN JE THUIS ZELF ALLEMAAL DOEN?
Leer mij om het zelf te doen. Dat was het motto van Maria Montessori. Ik vind dat een mooi motto. Zelf wil ik ook graag veel zelf doen. En voor al die mensen die dat ook willen schrijf ik mijn boekjes en maak ik de kaarten. Zoals:
- Welke vitamines doen het voor mij? – innerlijke en uiterlijke balans met voeding; helpt bij kwalen
- Verjong je huid heeft alweer de vijfde druk – uiterlijke balans met voedingsprogramma
- Facelift kaaart – uiterlijke balans zonder voedingsprogramma
- Passie en Power, leven met hart en ziel – innerlijke balans met tips om het roer om te gooien
- Balans à la carte – innerlijke balans met Bach bloesemremedies
- Feng Shui à la carte – balans in het huis, hoe plaats je de meubels voor een betere energie?
Klik in de betreffende publicatie voor directe informatie of klik op het onderstaande TOPKUUR logo om alles in één keer te zien.
Topkuur Lifestyle Klik in het TOPKUUR- logo voor meer informatie

PASSIE EN POWER, LEVEN MET HART EN ZIEL
Steeds vaker krijg ik mensen in mijn praktijk, die via het boekje Passie en Power, leven met hart en ziel, bij me binnenkomen. Ze haalden kracht uit het boekje. Bijvoorbeeld als toen ze op een punt stonden in hun leven dat ze het niet meer zo zagen zitten. En ja soms rijst de vraag: 'Is dit nou alles?' Meestal is het dan ook niet 'alles', maar je moet wel weten hoe je dan méér uit het leven kan halen en hoe je passie kunt ontwikkelen. En dat is niet altijd even duidelijk. Passie en Power gaf hen inzicht. In veel gevallen kun je lezen wat je kunt doen om het roer - op iedere leeftijd - om te gooien. Een voorbeeld: sommigen hadden met dominante personen, mannen, vrouwen , kinderen of bazen, te maken en wilden daar vanaf. Maar wisten niet hoe. Ik hoor dan dat de voorbeelden in het boekje hen hebben geleid naar een nieuwe manier om met dominantie om te gaan. Meerdere waargebeurde verhalen staan er in van mensen die uiteindelijk een andere wending aan hun leven gaven, waardoor ze passie kregen en écht gingen leven met hart en ziel. En ook hóe ze dat deden. Hierdoor kunnen anderen er kracht uit putten en net als zij, óók een nieuwe sturing aan hun leven geven. Het is heel bijzonder dat dit boekje nog steeds zó enorm actueel is. Dat is fijn.
Bij Topkuur te bestellen voor € 7,95. Klik hier om het te bestellen.

DE DERMAPEN IN DE DERMAKUURPRAKTIJK! ADVANCED SKIN NEEDLING
.
Ze zijn er zo blij mee de klanten. Intensief is het wel. Maar toch... De huid ziet eigenlijk maar twee dagen rood. Bij sommigen die langzamer helen soms wat langer. De Dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijkop een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. Een prachtige methode, ook voor alle soorten littekens.
Klik hier voor het aanvragen van de prijslijst van de behandelingen.

MICRONEEDLING VOOR THUIS VOOR EEN MOOIE, GAVE HUID

Heb je de MTS roller nog niet? Je kunt hem hier bestellen. Je kunt hem om de dag gebruiken. Je kunt er zélfs voor kiezen om de ene dag de
Jade-steen te gebruiken en de andere dag de MTS roller. Maar alleen kan natuurlijk ook.
Klik hier voor de beschrijving of om te bestellen.
MTS ROLLER Klik in de foto of klik hier om de MTS roller te bestellen

INFADOLAN, DE WONDERCRÈME IS WEER OP VOORRAAD. ZORG DAT JE ER SNEL BIJ BENT WANT HET GAAT RAZENDSNEL.
De crème is vet, dat klopt. Maar daar klaagt toch niemand over. Iedereen is er enthousiast over, omdat deze crème voor de nacht en/of na een behandeling met de MTS roller zo voedend is. Na iedere nieuwsbrief vliegen de tubes de deur uit. En dat loopt nog altijd door. Maar op dit moment hebben we gelukkig weer voorraad.
De ervaring leert echter: het gaat snel! Klik hier om te bestellen
Infadolan crèmeKlik hier voor de beschrijving van Infadolan-crèmeWelke vitamines doen het voor mij? Marjo Horn


Prijslijst Dermakuren Marjo horn
Als je vragen hebt, kun je me altijd mailen of bellen op 020-6425103
Fijne dag en hartelijke groet,
Marjo Horn

Natuurlijk kun je me ook volgen of vrienden met me worden op onderstaande social media. Klik gewoon in het betreffende logo. Ik zie je graag.
Instagram The Anti Aging CoachFacebook.com/wellnezztv Twitter.com/marjohornyoutube.com/marjohornlinkedin.com/in/marjohorn

Facelift à la Carte

Facelift à la Carte én Balans à la Carte zijn te koop via Bol.com
Meer....

Als je meerdere kaarten wilt kopen, bijvoorbeeld om aan vriendinnen of vrienden te geven, zijn er in de Alacarte-shop leuke kortingen! Meer....

.

Balans à la Carte is voor emotionele balans. Voor kinderen, jong volwassenen, maar ook voor volwassen die niet lekker in hun vel zitten. Meer....