|Samenstelling Greens+


GREENS+®



Voor een
kerngezonde
darmflora!


De micro-organismen
in Greens hechten zich aan de wand van de twaalfvingerige darm waardoor infecties kunnen worden voorkomen
die ontstaan door
ziektekiemen als E. coli, salmonella, clostridia, stafylokokken en candida
albicans.





Voor een
kerngezonde
darmflora!


De groene
drinkvitamine
voor een
gezond lichaam!



1 pot: Euro 47,50
AANBIEDING:
Bij 2 potten of meer potten:
geen verzendkosten


GREENS+® BEVAT LEVENDE ENZYMEN


De groene drinkvitamine voor een gezond lichaam.

Enzymen zijn betrokken in elk stofwisselingsproces. Zonder enzymen is er geen leven mogelijk. Het afweersysteem, het centrale zenuwstelsel, de bloedsomloop, de hersenen, de nieren, de milt en de alvleesklier, maar ook ons vermogen om te zien, te denken, te bewegen en te ademen hangen af van enzymen.
Enzymen kunnen in twee groepen verdeeld worden, de exogene (komen in rauw voedsel voor) en de endogene enzymen (worden in het menselijk lichaam aangemaakt). Veel onderzoekers namen aan dat exogene enzymen in de maag door het maagzuur werden afgebroken. Uit het onderzoek van Dr. Howell, "De status van enzymen uit voedsel in de spijsvertering en de stofwisseling" blijkt dat exogene enzymen geïnactiveerd worden in het maagzuur en gereactiveerd worden in de minder zure dunne darm. Een voedingspatroon met een tekort aan enzymen (dat veel voorkomt in Noord-Amerika, en tegenwoordig ook in Europa) zorgt voor een enorme belasting van de organen en weefsels, aangezien de fysiologische gezondheid ervan snel wordt uitgeput, waardoor ziekten kunnen ontstaan. Vitaminen en mineralen worden alleen in het lichaam opgenomen als deze gebonden zijn aan natuurlijke moleculen of enzymen. Exogene enzymen in rauw voedsel kunnen worden opgenomen in het darmkanaal en aangewend worden in het stofwisselingsproces om een tekort aan enzymen te helpen voorkomen.
Bij de productie van GREENS+® wordt uiterst zorgvuldig te werk gegaan, zodat de enzymen in het voedingssupplement in leven blijven. De ingrediënten worden alleen bij lage temperaturen gedroogd. Om een fijn poeder te verkrijgen, worden veel van de voedingsextracten gedurende slechts twee tot drie seconden bij een lage temperatuur gedroogd met behulp van een drogingproces door verstuiving dat gepatenteerd is in de Verenigde Staten en Canada.
De voedingsstoffen in GREENS+® bevatten honderden in de natuur voorkomende enzymen zoals cytochroom-oxidase, catalase, vetzuur-oxidase, stikstof-oxyreductase, aspartaataminotransferase, superoxide-dismutase, methionine-reductase, gluthathione-peroxidase en vele andere enzymen waaronder amylase, protease, lipase en cellulase.

NIEUW IN GREENS PLUS: 7 ZUIVELVRIJE PROBIOTISCHE BACTERIECULTUREN MET FRUCTO-OLIGOSACHARIDEN (FOS)

GREENS+® bevat 7 zorgvuldig geselecteerde, levende, zuivelvrije probiotische bacterieculturen. De microflora worden gekweekt op rijst en behouden 10% van het natuurlijke kweekmedium. GREENS+® bevat per portie 2,5 miljard lactobacillen, bifidobacteriën en streptokokken. Deze probiotische bacterieculturen worden niet gecentrifugeerd.
De specifieke bacteriestammen in GREENS+® kunnen vele natuurlijke antibiotische effecten hebben bij het bestrijden van veel voorkomende ziektekiemen in voedsel. Deze micro-organismen hechten zich aan de wand van de twaalfvingerige darm waardoor infecties kunnen worden voorkomen die ontstaan door ziektekiemen als E. coli, salmonella, clostridia, stafylokokken en candida albicans. Ze helpen ook bij de vertering van suiker, de opname van vitaminen en het beschikbaarder maken van mineralen voor het organisme. Ook dragen ze bij aan de aanmaak van vitamine B, zoals B12, en beperken zij bepaalde eiwitten om vrije aminozuren te vormen.
Daarnaast zorgen ze dat stikstof beter vastgehouden wordt, dat meer dan veertig koolhydraatgroepen fermenteren, dat vetzuren van vet ontdaan worden en dat het aantal schadelijke bacteriën beperkt wordt.
De ATCC 4356-bacteriestam van L. acidophilus produceert lactase-enzymen in de darmen die helpen bij het verteren van melksuiker. Het produceert ook melkzuur (L+), een fytochemische stof die besmettelijke rottingsparasieten kan elimineren en opgeblazenheid kan wegnemen. Fructo-oligosachariden (FOS) zijn voedingsvezels bestaande uit polysachariden met een korte ketenlengte. Ze hebben een unieke chemische structuur en hebben twee specifieke kenmerken: (1) ze kunnen niet verteerd worden door de spijsverteringssappen van de mens (2) ze worden opgenomen door nuttige bacteriën (probiotische bacterieculturen) in de karteldarm om de darmen gezond te houden. De FOS in GREENS+® worden vervaardigd door Nutraflora. De grote hoeveelheid FOS, namelijk 80 mg. per portie van 3 theelepels GREENS+®, zorgt ervoor dat de 7 zuivelvrije probiotische bacterieculturen gevoed worden en in aantal
kunnen toenemen voor een kerngezonde darmflora.


Stuur mij regelmatig de gratis Allwell Tem Newsletter

| Samenstelling Greens+

Verjongingskuur
Dermakuur voor littekens, ruwe huid, acne, rimpels, grove poriën, hyperpigmentatie, striae