|
GREENS+® BEVAT LEVENDE ENZYMEN
De groene drinkvitamine voor een gezond lichaam.
Enzymen zijn betrokken in elk stofwisselingsproces. Zonder enzymen is
er geen leven mogelijk. Het afweersysteem, het centrale zenuwstelsel,
de bloedsomloop, de hersenen, de nieren, de milt en de alvleesklier,
maar ook ons vermogen om te zien, te denken, te bewegen en te ademen
hangen af van enzymen.
Enzymen kunnen in twee groepen verdeeld worden, de exogene (komen in
rauw voedsel voor) en de endogene enzymen (worden in het menselijk lichaam
aangemaakt). Veel onderzoekers namen aan dat exogene enzymen in de maag
door het maagzuur werden afgebroken. Uit het onderzoek van Dr. Howell,
"De status van enzymen uit voedsel in de spijsvertering en de stofwisseling"
blijkt dat exogene enzymen geïnactiveerd worden in het maagzuur
en gereactiveerd worden in de minder zure dunne darm. Een voedingspatroon
met een tekort aan enzymen (dat veel voorkomt in Noord-Amerika, en tegenwoordig
ook in Europa) zorgt voor een enorme belasting van de organen en weefsels,
aangezien de fysiologische gezondheid ervan snel wordt uitgeput, waardoor
ziekten kunnen ontstaan. Vitaminen en mineralen worden alleen in het
lichaam opgenomen als deze gebonden zijn aan natuurlijke moleculen of
enzymen. Exogene enzymen in rauw voedsel kunnen worden opgenomen in
het darmkanaal en aangewend worden in het stofwisselingsproces om een
tekort aan enzymen te helpen voorkomen.
Bij de productie van GREENS+® wordt uiterst zorgvuldig te werk gegaan,
zodat de enzymen in het voedingssupplement in leven blijven. De ingrediënten
worden alleen bij lage temperaturen gedroogd. Om een fijn poeder te
verkrijgen, worden veel van de voedingsextracten gedurende slechts twee
tot drie seconden bij een lage temperatuur gedroogd met behulp van een
drogingproces door verstuiving dat gepatenteerd is in de Verenigde Staten
en Canada.
De voedingsstoffen in GREENS+® bevatten honderden in de natuur voorkomende
enzymen zoals cytochroom-oxidase, catalase, vetzuur-oxidase, stikstof-oxyreductase,
aspartaataminotransferase, superoxide-dismutase, methionine-reductase,
gluthathione-peroxidase en vele andere enzymen waaronder amylase, protease,
lipase en cellulase.
NIEUW IN GREENS PLUS: 7 ZUIVELVRIJE PROBIOTISCHE BACTERIECULTUREN
MET FRUCTO-OLIGOSACHARIDEN (FOS)
GREENS+®
bevat 7 zorgvuldig geselecteerde, levende, zuivelvrije probiotische
bacterieculturen. De microflora worden gekweekt op rijst en behouden
10% van het natuurlijke kweekmedium. GREENS+® bevat per portie 2,5
miljard lactobacillen, bifidobacteriën en streptokokken. Deze probiotische
bacterieculturen worden niet gecentrifugeerd.
De specifieke bacteriestammen in GREENS+® kunnen vele natuurlijke
antibiotische effecten hebben bij het bestrijden van veel voorkomende
ziektekiemen in voedsel. Deze micro-organismen hechten zich aan de wand
van de twaalfvingerige darm waardoor infecties kunnen worden voorkomen
die ontstaan door ziektekiemen als E. coli, salmonella, clostridia,
stafylokokken en candida albicans. Ze helpen ook bij de vertering van
suiker, de opname van vitaminen en het beschikbaarder maken van mineralen
voor het organisme. Ook dragen ze bij aan de aanmaak van vitamine B,
zoals B12, en beperken zij bepaalde eiwitten om vrije aminozuren te
vormen.
Daarnaast zorgen ze dat stikstof beter vastgehouden wordt, dat meer
dan veertig koolhydraatgroepen fermenteren, dat vetzuren van vet ontdaan
worden en dat het aantal schadelijke bacteriën beperkt wordt.
De ATCC 4356-bacteriestam van L. acidophilus produceert lactase-enzymen
in de darmen die helpen bij het verteren van melksuiker. Het produceert
ook melkzuur (L+), een fytochemische stof die besmettelijke rottingsparasieten
kan elimineren en opgeblazenheid kan wegnemen. Fructo-oligosachariden
(FOS) zijn voedingsvezels bestaande uit polysachariden met een korte
ketenlengte. Ze hebben een unieke chemische structuur en hebben twee
specifieke kenmerken: (1) ze kunnen niet verteerd worden door de spijsverteringssappen
van de mens (2) ze worden opgenomen door nuttige bacteriën (probiotische
bacterieculturen) in de karteldarm om de darmen gezond te houden. De
FOS in GREENS+® worden vervaardigd door Nutraflora. De grote hoeveelheid
FOS, namelijk 80 mg. per portie van 3 theelepels GREENS+®, zorgt
ervoor dat de 7 zuivelvrije probiotische bacterieculturen gevoed worden
en in aantal kunnen
toenemen voor een kerngezonde darmflora.
Stuur
mij regelmatig de gratis Allwell
Tem Newsletter
|