GREEN MAGMA - HET BEGIN VAN EEN GOEDE GEZONDE GEWOONTE

Ontdekking Green Magma

Bron van volwaardige voedingsstoffen


Green magma


Ingrediënten

Green Magma is een ontdekking van de Japanner Yoshihide Hagiwara. Rond 1960 werd hij ziek en daarom ging hij op zoek naar een natuurlijk voedingsmiddel dat een gunstige invloed heeft op de gezondheid. Na bestudering van honderden planten en gewassen ontdekte hij dat het sap van jonge, groene gerstebladen een bijzondere bron is van volwaardige voedingsstoffen.

Green Magma bevat uitgebalanceerde hoeveelheden vitamines, mineralen, proteïnen, enzymen en belangrijke spoorelementen. Alles wat de moderne mens nodig heeft als aanvulling op de dagelijkse voeding.

Bijzonder voedingssupplement
Dankzij de natuurlijke uitgebalanceerde samenstelling en de positieve invloed op de gezondheid, is Green Magma een bijzonder voedingssupplement. Het vormt de basis voor een volwaardige natuurlijke voeding. Green Magma is – zo ondervond Hagiwara – niet alleen een aanvulling op onvolwaardige voeding, maar ook een supplement voor het behoud van een gezond leven. Ook heeft Green Magma een lichaamsreinigende invloed. Green Magma is bovendien goed voor de cholesterolspiegel, het verfrist de adem en beschermt de huid tegen veroudering. Green Magma heeft een positieve invloed op het zuurstofgehalte in het bloed, waardoor u zich fit voelt.

Het Groene Wonder o.a. toepassen bij: Acidose, Anemie, Bloedarmoede, Darmen, Dieren, Gewichtsproblemen, Huidproblemen, Ontgiften, Ontslakking, Overgewicht, Verjonging, Huidverzorging, Lichaamsverzorging.


BESTELLEN GREEN MAGMA POEDER OF TABLETTEN

 


http://www.topcure.nl/bach2.htm http://topcure.nl/bach-bloesemremedies.htm http://www.topcure.nl/bach-bloesemremedies-lijst.htm