Beauty Detox Pads
Schoonheid terwijl u slaapt.

Veel gestelde vragen | Toepassingen van de ontgiftingspleisters | Voetreflex

Het geheim dat schuil gaat achter de curatieve/toxine-absorberende pleister is nog niet opgehelderd. Een van de theorieën suggereert dat het lichaam een onzichtbare levende kracht of doordringende energie vertoont gelijkaardig aan het qi-concept in de traditionele Chinese geneeskunde. Wanneer men deze energie blokkeert of beperkt kan een ziektebeeld optreden. De voeten werden beschouwd als de sleutel om de doordringende energiepatronen in banen te leiden, te controleren en vrij te maken. Men denkt daarbij dat het stimuleren van de circa 7.000 zenuweinden, die toekomen in het voeteinde, de stroom van deze vitale energie in de verschillende delen van het lichaam kan vrijmaken en doen toenemen om aldus bij te dragen tot het bevorderen van de genezing.

Na jaren onderzoek gesteund op de lange levensduur en de weerstand van de bomen in de wouden, kwam men in Japan tot de ontdekking dat bepaalde extracten van oude bomen de unieke eigenschap bezaten om de toxines uit het lichaam te absorberen. Dank zij een ruimer onderzoek en het toevoegen van andere natuurlijke actieve bestanddelen werd het mogelijk de natuurlijke toxinesabsorberende Detox Pad te ontwerpen.

De Detox Pads worden aangebracht op de voetzool vóór het slapengaan. Na vier uren kan men reeds het resultaat voelen en zien. De Detox Pads pleisters die oorspronkelijk wit en droog zijn worden omgevormd tot een vochtige grijze bruinachtige pleister waarop duidelijk de toxines te zien zijn die de pijn veroorzaakten en uit het lichaam afkomstig zijn. Hoe donkerder de pleister wordt, hoe groter de hoeveelheid geabsorbeerde toxines. De gebruiker zal meer energie hebben en meer ontspannen zijn en de pijn en stijfheid ten gevolge van de toxines uit het lichaam zullen verzachten – ontegensprekelijk een bijkomende troef voor personen die lijden aan artritis, jicht en reuma.

Uitwerkingen van de Detox Pads:

Het primaire effect van de Detox Pads pleister is de detoxicatie. Wanneer de toxines uit het lichaam verwijderd zijn voelt men een verbetering van de bloedsomloop, een vermindering van de spier- en gewrichtspijnen alsmede een optimalisatie van de kwaliteit van de slaap.

Begin Na 2 uur Na 5 uur

Vier uur na het aanbrengen van de Detox Pads stroomt het bloed naar de voorheen koude voeten en de temperatuur van de voeten zal meteen toenemen. De rode gedeelten van de bovenstaande scanbeelden wijzen op de toename van de temperatuur dankzij de Detox Pads


TOXISCHE FEITEN

Veel mensen zien over het hoofd dat een lichaam overladen met toxines een reeks symptomen zal vertonen. Hiertoe behoren constipatie, een opgezwollen maag, moeilijke vertering, gasvorming, vermoeidheid, toename van het gewicht, overdreven slijmvorming, zwak concentratievermogen, hoofdpijn, gevoelige huid, geheugenstoornis, depressie, lichaamsgeur en kortademigheid. Ons lichaam weet niet hoe de toxines in de bloedstroom te verwerken. Het weet niet hoe ze af te scheiden zodat ze zich opstapelen tot schadelijke hoeveelheden of omgezet worden tot stoffen die in wisselwerking treden met het metabolisme.

De uitvinding van de toxine-absorberende Detox Pad heeft veel belangstelling en enthousiasme gewekt in de Japanse medische industrie, niet zonder aanbeveling van medische experts. De toxine-absorberende Detox Pad helpt het lichaam een optimale gezondheidstoestand te bereiken door verbetering van de bloedcirculatie, toename van het metabolisme, activering van de bloedcellen, verzachten van gewrichtspijnen, verbetering van de kwaliteit van de slaap en het uitdrijven van lichaamsvochten.

Het lymfvocht (toxines van het lichaam)

Het lymfvocht is het “toxine wegwerp systeem” van het lichaam. Het werkt als een intern verdedigingssysteem. Het lymfevatensysteem ontdoet het lichaam van toxinen, bacteriën, celafval, oedemen en proteïnen. Zonder dit vitaal systeem zouden we binnen de vierentwintig uur doodgaan. Het lymfevatensysteem lijkt op het bloedvatensysteem met evenveel vaten – maar het bevat het lymfvocht dat helder is en dus niet zichtbaar (tenzij men een geschikte contrastvloeistof inspuit). Het lymfevatensysteem verschilt van het bloedstelsel doordat het bloed steeds overal aanwezig is in het lichaam terwijl het lymfevocht slechts een gedeelte van het lichaam bereikt.

Het lymfevatensysteem speelt een vitale rol in het lichaam door zijn regulerend effect op het immunitair systeem. Wanneer het lymfevatensysteem vastzit zal het lymfvocht zich opstapelen en stagneren en aldus alle toxines opslaan.

De Detox Pad laat de extractie van het lymfvocht toe en helpt het lichaam zich te ontdoen van opstoppingen, schakelt métabolische afvalstoffen uit evenals de toxines van het lichaam, brengt voedende bestanddelen over naar de cellen en verbetert metabolische efficientie waardoor het teveel aan vloeistof een gewichtsafname bevordert. Het heeft eveneens een kalmerend effect op het zenuwstelsel en helpt bij het verminderen van stress en spanning. Het veelvuldig gebruik van de Detox Pads blijkt eveneens een efficiënt schoonheidsmiddel voor het gezicht te zijn door een verbetering van de huid. De Detox Pad bevordert de verjonging van de collageenweefsels en vertraagt het verouderingsproces.

Veel gestelde vragen | Toepassingen van de ontgiftingspleisters
| Voetreflex

Meer Detox Pads informatie | Veel gestelde vragen | Detox Pads Toepassingen
disclaimer