Anti-CelluliteAANBIEDING:
Cellasene Forte bestaat uit een unieke combinatie van
100% natuurlijke
bestanddelen die alle
een specifieke functie
hebben in de
cellulite bestrijding.


Voor de Cellasene-Forte kuur

Na de Cellasene Forte-kuur

100% natuurlijk

Cellasene Forte

Liefst 95% van de vrouwen heeft last van cellulite. U weet wel de gevreesde sinaasappelhuid met de "putjes" en de "bobbels"! Het is een groot probleem dat zich onder de huidoppervlak afspeelt. Een uitwendige behandeling kan dus alleen tijdelijke positieve effecten opleveren. Voor een langdurige oplossing moet er van binnenuit iets gebeuren. En dat kan met de wetenschappelijk bewezen, effectieve Cellasene Forte capsules! Want Cellasene Forte bestrijdt cellulite effectief van binnenuit!

Wat is Cellulite:

Wetenschappelijk gezien is cellulite een vrouwenprobleem met verschillende oorzaken die ervoor zorgen dat de vetcellen in het onderhuidse weefsel te groot worden en vervolgens met elkaar verweven raken. Met als zichtbaar gevolg: bobbels. Als deze bobbels verharden, komt het bindweefsel onder spanning te staan en trekt het als het ware aan de bovenliggende huidlaag. Hierdoor ontstaan er putjes. Typische cellulite plekken zijn heupen, buik, billen, bovenbenen, bovenarmen, enkels en kuiten.

Wat zijn de oorzaken:

Cellulite is in de eerste plaats erfelijk bepaald. Daarnaast spelen met name hormonen een belangrijke rol. Vanaf het begin van de pubertijd maakt elk vrouwenlichaam oestrogeen en progesteron aan. Een onevenwichtige verhouding tussen deze hormonen is mede verantwoordelijk voor de vorming van cellulite. Ook zwangerschap, borstvoeding, menopauze en pilgebruik vergroten de kans op een sinaasappelhuid. Andere oorzaken zijn onder meer onvoldoende afvoer van afvalstoffen, te weinig lichaamsbeweging, veel roken en drinken, slechte leefgewoonten, stress, slechte bloedsomloop, verkeerde voeding en problemen met de spijsvertering.

Werkzaamheid van Cellasene Forte?

Er zijn vier stadia van cellulite. Cellasene Forte kan de cellulite geheel verhelpen in het eerste stadium en het tweede stadium en verminderen in het derde stadium! Het kan de verdere ontwikkeling in het derde en vierde stadium stoppen.
NB. In het vierde stadium kan Cellasene Forte de cellulite dus niet verhelpen of verminderen. In dit stadium voelt de cellulite zo stevig aan, dat het lijkt of er eelt zit.

Wat maakt Cellasene Forte zo uniek?

Cellasene Forte (40 capsules per verpakking) bestrijdt cellulite van binnenuit! Het volgen van een twee maanden durende Cellasene Forte cellulite kuur verandert de sinaasappelhuid in een perzikhuid. Twee of drie capsules per dag is voldoende. Om een optimaal resultaat te realiseren is het aan te bevelen om na 6 tot 12 maanden opnieuw 8 weken achtereen een kuur te volgen. Het Cellasene Forte effect is snel merkbaar! De huid wordt strakker en de bobbels verminderen en veelal zullen de bovenbenen, buik, billen en heupen slanker worden. Veel vrouwen nemen na hun succesvolle kuur vervolgens een 'onderhoudsdosering" van een capsule per dag. Hiermee wordt het langzaam terugkomen van cellulite voorkomen.

100% natuurlijk

Cellasene Forte bestaat uit een unieke combinatie van 100% natuurlijke bestanddelen die alle een specifieke functie hebben in de cellulite bestrijding. Het bevat Bargo olie, lipovascolen ( gestandaardiseerde extracten van Focus vesiculosus, Vitis vinivera, Melilotus officinalis, Ginkgo biloba), visolie, soja olie en enkelvoudig meervoudige verzadigde vetzuren. De capsule bestaat uit gelatine, glycerol en titaandioxide. 1 capsule = 964,3 mg. Cellasene Forte is 100% natuurlijk en in de vele jaren dat het nu verkocht wordt zijn er geen bijwerkingen gemeld. Cellasene Forte kan zonder problemen worden gecombineerd met andere voedingssupplementen of met andere cosmetische gels of cremes. Dit is echter niet nodig.

Wetenschappelijke studies bewijzen het!

Cellasene Forte is een wetenschappelijk onderbouwd product. De werking is meermalen bewezen door klinische onderzoeken, onder andere in Italië. Cellasene Forte is effectief tegen cellulite! De resultaten van deze onderzoeken zullen binnekort worden gepresenteerd tijdens een Internationale persconferentie in Monte Carlo.

Gebruiksaanwijzing:

Gedurende 8 weken tweemaal daags een capsule innemen, tijdens ontbijt en avondeten. Om een optimaal resultaat, van een sinaasappelhuid naar een perzikhuid, te realiseren: na 6 tot 12 maanden opnieuw 8 weken achtereen tweemaal daags een capsule innemen. Het Cellasene Forte effect is snel merkbaar! In geval van hardnekkige cellulite of overgewicht dient er driemaal daags een capsule te worden in genomen, tijdens elke maaltijd een. Het Cellasene Forte effect is snel merkbaar! De huid wordt strakker en de bobbels verminderen en veelal zullen de bovenbenen, buik, billen en heupen slanker worden. Veel vrouwen nemen na hun succesvolle kuur vervolgens een 'onderhoudsdosering' van een capsule per dag. Hiermee wordt het langzaam terugkomen van cellulite voorkomen.

Cellasene Forte:

stimuleert de stofwisseling
vermindert plaatselijke vetophopingen
beschermt cellen en bloedvaten
verbetert de bloedcirculatie
reguleert de vochthuishouding
bevordert de bloedsomloop in de kleine bloedvaten
stimuleert de stofwisseling van vetten.
Let op:

niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de bestanddelen
niet geschikt voor kinderen
niet gebruiken tijdens zwangerschap of de periode van borstvoeding
niet meer dan 3 capsules per dag gebruiken
bevat jodium en is daardoor niet geschikt voor mensen met een schildklieraandoening.


Het boek 'Verjong je huid in 21 dagen' van Marjo Horn. met voor- en na-fotos van 5 vrouwen, die de Verjongingskuur hebben gedaan. Marjo Horn (63) is verjongings- en litteken-specialiste. Zij wijst je de weg naar een mooie huid.
Prijs E 14,95

Meer informatie..............

Marjo Horn
www.stopacnenu.nl
Het nieuwe boek
van Marjo Horn
STOP ACNE NU!
natuurlijke oplossingen
voor een gave huid, ook
voor de huid met littekentjes, vlekjes, onderhuidse bultjes, jeugdpuistjes,spiegelobsessie
en meer.......


Younger Face-kuur

Vóór

Na
de Younger face- kuur in de
Dermakuur-salon
Acne-behandeling

Vóór

Na
de Acne- kuur in de
Dermakuur-salonAcne-littekens
behandeling


Vóór en Na
de Acne- kuur in de
Dermakuur-salon

Verjongingskuur
Dermakuur voor littekens, ruwe huid, acne, rimpels, grove poriën, hyperpigmentatie